Fjern produkter

Du kan til enhver tid fjerne bestemte produkter fra din Google-konto. Følg vejledningen nedenfor for at fjerne et produkt, du ikke længere bruger.

1. Åbn din Google-konto.
  2. Vælg Data og tilpasning.
  3. Vælg Slet en tjeneste eller din konto under "Download, slet, eller lav en plan for dine data".
  4. Klik på Slet en tjeneste under "Slet en Google-tjeneste". Du skal muligvis logge ind igen.
  5. Vælg Fjern Fjern ud for det produkt, du vil fjerne.

Hvis du vil fjerne et produkt fra din konto, som ikke er angivet på din Google-konto, kan du gå til support.google.com for at få flere oplysninger om et bestemt produkt.