Suprimir productes

Podeu suprimir determinats productes del compte de Google en qualsevol moment. Si en voleu suprimir un que ja no utilitzeu, seguiu els passos que s'indiquen a continuació.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Gmail Gmail. Toqueu Menú Menú i després Configuració i després el vostre compte i després Gestiona el teu compte de Google. Si no utilitzeu Gmail, aneu a myaccount.google.com.
  2. A la part superior, toqueu Dades i personalització.
  3. A "Baixa les dades, suprimeix-les o planifica què en vols fer", toqueu Suprimeix un servei o el compte.
  4. Toqueu Suprimeix un servei. És possible que hàgiu d'iniciar la sessió.
  5. Al costat del producte que vulgueu suprimir, feu clic a Suprimeix Elimina.

Per suprimir un producte del compte que no es mostra al compte de Google, aneu a support.google.com per obtenir més informació sobre el producte concret.