Suprimir productes

Podeu suprimir determinats productes del compte de Google en qualsevol moment. Si en voleu suprimir un que ja no utilitzeu, seguiu els passos que s'indiquen a continuació.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Gmail .
    2. A la part superior dreta, toqueu la vostra foto o inicial de perfil i, a continuació, Compte de Google. Si no utilitzeu Gmail, aneu a myaccount.google.com.
  1. A la part superior, toqueu Dades i privadesa.
  2. A "Baixa o suprimeix les teves dades", toqueu Suprimeix un servei de Google. És possible que hàgiu d'iniciar la sessió.
  3. Al costat del producte que vulgueu suprimir, toqueu Suprimeix Suprimeix.
  4. Seguiu els passos en pantalla.

Per suprimir un producte del compte que no es mostra al compte de Google, aneu a support.google.com per obtenir més informació sobre el producte concret.