Suprimir productes

Podeu suprimir determinats productes del compte de Google en qualsevol moment. Si en voleu suprimir un que ja no utilitzeu, seguiu els passos que s'indiquen a continuació.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Configuració Aplicació Configuració i després Google i després Compte de Google.
  2. A la part superior, toqueu Dades i personalització.
  3. A "Baixa les dades, suprimeix-les o planifica què en vols fer", toqueu Suprimeix un servei o el compte.
  4. Toqueu Suprimeix serveis de Google. És possible que hàgiu d'iniciar la sessió.
  5. Al costat del producte que vulgueu suprimir, toqueu Suprimeix Elimina.

Per suprimir un producte del compte que no es mostra al compte de Google, aneu a support.google.com per obtenir més informació sobre el producte concret.