Suprimir productes

Podeu suprimir determinats productes del compte de Google en qualsevol moment. Si en voleu suprimir un que ja no utilitzeu, seguiu els passos que s'indiquen a continuació.

1. Obriu el Compte de Google.
  2. Seleccioneu Dades i personalització.
  3. A "Baixa les dades, suprimeix-les o planifica què en vols fer", seleccioneu Suprimeix un servei o el compte
  4. A "Suprimeix un servei de Google", feu clic a Suprimeix un servei. És possible que hàgiu de tornar a iniciar la sessió.
  5. Al costat del producte que vulgueu suprimir, seleccioneu Suprimeix Elimina.

Per suprimir un producte del compte que no es mostra al compte de Google, aneu a support.google.com per obtenir més informació sobre el producte concret.