Suprimir productes

Podeu suprimir determinats productes del compte de Google en qualsevol moment. Si en voleu suprimir un que ja no utilitzeu, seguiu els passos que s'indiquen a continuació.

1. Obriu el vostre Compte de Google.
  2. A l'esquerra, feu clic a Dades i privadesa.
  3. Desplaceu-vos fins a "Dades d'aplicacions i serveis que fas servir".
  4. A "Baixa o suprimeix les teves dades", feu clic a Suprimeix un servei de Google . És possible que hàgiu de tornar a iniciar la sessió.
  5. Al costat del producte que vulgueu suprimir, feu clic a Suprimeix Suprimeix.
  6. Seguiu els passos en pantalla.

Per suprimir un producte del compte que no es mostra al compte de Google, aneu a support.google.com per obtenir més informació sobre el producte concret.