Suprimir productes

Podeu suprimir determinats productes del compte de Google en qualsevol moment. Si en voleu suprimir un que ja no utilitzeu, seguiu els passos que s'indiquen a continuació.

1. Obriu l'aplicació Configuració del dispositiu i toqueu Google i, a continuació, Gestiona el teu Compte de Google.
  2. A la part superior, toqueu Dades i privadesa.
  3. A "Baixa o suprimeix les teves dades", toqueu Suprimeix un servei de Google . És possible que hàgiu d'iniciar la sessió.
  4. Al costat del producte que vulgueu suprimir, toqueu Suprimeix Suprimeix.
  5. Seguiu els passos en pantalla.

Per suprimir un producte del compte que no es mostra al compte de Google, aneu a support.google.com per obtenir més informació sobre el producte concret.

true
Et donem la benvinguda al Compte de Google!

Hem vist que tens un Compte de Google nou! Obtén informació sobre com pots millorar la teva experiència amb la llista de comprovació del teu Compte de Google.