Uw Google-account of Gmail-service herstellen

Als u uw gebruikersnaam of wachtwoord bent vergeten, of als u geen verificatiecodes kunt ontvangen, volgt u deze stappen om uw Google-account te herstellen. Op die manier kunt u services zoals Gmail, Foto's en Google Play gebruiken.

Opmerking: Als u een account via uw werk, school of een andere groep gebruikt, werken deze stappen mogelijk niet. Neem voor ondersteuning contact op met uw beheerder.

Wachtwoord vergeten?

1. Volg de stappen om uw account te herstellen.
  2. Reset uw wachtwoord wanneer daarom wordt gevraagd. Kies een sterk wachtwoord dat u nog niet eerder met dit account heeft gebruikt. Meer informatie over hoe u een sterk wachtwoord instelt.

U bent het e-mailadres vergeten dat u gebruikt om in te loggen

1. Volg de stappen om uw gebruikersnaam te vinden. U moet het volgende weten:
    • Een telefoonnummer of het e-mailadres voor herstel voor het account
    • De volledige naam in uw account
  2. Volg de instructies om te bevestigen dat dit uw account is.
  3. Er wordt een lijst met overeenkomende gebruikersnamen weergegeven.

Iemand anders gebruikt uw account

Als u denkt dat iemand anders zonder uw toestemming uw Google-account gebruikt, volgt u de stappen voor het herstellen van een gehackt account.

U kunt om een andere reden niet inloggen

Als u een ander probleem ondervindt, vraagt u hulp bij het inloggen.

Een verwijderd account herstellen

Als u uw Google-account onlangs heeft verwijderd, kunt u de stappen volgen om uw account te herstellen.

Inloggen is nog steeds niet mogelijk

Een nieuw account maken

Als u niet kunt inloggen, raden we u aan deze tips voor accountherstel te proberen.

Als u uw account nog steeds niet kunt herstellen, kunt u een nieuw Google-account maken.

Vermijd services voor account- en wachtwoordherstel

Voor uw veiligheid is het niet mogelijk om Google te bellen voor hulp bij het inloggen op uw account. We werken niet samen met services die beweren account- of wachtwoordondersteuning te bieden. Verstrek uw wachtwoorden of verificatiecodes nooit aan derden.