Je Google-account of Gmail herstellen

Als je je gebruikersnaam of wachtwoord bent vergeten, of als je geen verificatiecodes kunt krijgen, volg je deze stappen om je Google-account te herstellen. Op die manier kun je services zoals Gmail, Foto's en Google Play gebruiken.

Tip: Als je een account via je werk, school of een andere groep gebruikt, werken deze stappen misschien niet. Neem voor hulp contact op met je beheerder.

Je bent je wachtwoord vergeten

1. Volg de stappen om je Google-account of Gmail te herstellen.
  2. Reset je wachtwoord als daarom wordt gevraagd. Kies een sterk wachtwoord dat je nog niet eerder met dit account hebt gebruikt. Meer informatie over hoe je een sterk wachtwoord instelt

Je bent het e-mailadres vergeten dat je gebruikt om in te loggen

1. Volg deze stappen om je gebruikersnaam te vinden. Je hebt deze informatie nodig:
    • Een telefoonnummer of e-mailadres voor herstel voor het account.
    • De volledige naam van je account.
  2. Volg de instructies om te bevestigen dat dit jouw account is.
  3. Je ziet een lijst met gebruikersnamen die overeenkomen met je account.

Iemand anders gebruikt je account

Als je denkt dat iemand je Google-account zonder je toestemming gebruikt, volg je de stappen om een gehackt Google- of Gmail-account te herstellen.

Je kunt om een andere reden niet inloggen

Als je een ander probleem ondervindt, kun je hulp krijgen bij het inloggen.

Een verwijderd Google-account herstellen

Als je je Google-account onlangs hebt verwijderd, kun je de stappen volgen om je account te herstellen.

Inloggen is nog steeds niet mogelijk

Maak een nieuw account

Als je niet kunt inloggen, probeer je deze tips voor accountherstel.

Als je je account nog steeds niet kunt herstellen, kun je een nieuw Google-account maken.

Vermijd services voor account- en wachtwoordherstel

Als veiligheidsmaatregel kun je Google niet om hulp vragen om in te loggen op je account. We werken niet samen met services die beweren account- of wachtwoordsupport te bieden. Geef je wachtwoorden of verificatiecodes niet door.