Uw Google-account of Gmail herstellen

Als u uw gebruikersnaam of wachtwoord bent vergeten, of als u geen verificatiecodes kunt ontvangen, volgt u deze stappen om uw Google-account te herstellen. Op die manier kunt u services zoals Gmail, Foto's en Google Play gebruiken.

Tip: Als u een account via uw werk, school of een andere groep gebruikt, werken deze stappen misschien niet. Neem voor hulp contact op met uw beheerder.

U bent uw wachtwoord vergeten

1. Volg de stappen om uw Google-account of Gmail te herstellen.
  2. Reset uw wachtwoord als daarom wordt gevraagd. Kies een sterk wachtwoord dat u nog niet eerder met dit account heeft gebruikt. Meer informatie over hoe u een sterk wachtwoord instelt

U bent het e-mailadres vergeten dat u gebruikt om in te loggen

1. Volg de stappen om uw gebruikersnaam te vinden. U moet het volgende weten:
    • Een telefoonnummer of het e-mailadres voor herstel voor het account
    • De volledige naam van uw account
  2. Volg de instructies om te bevestigen dat dit uw account is.
  3. Er wordt een lijst met gebruikersnamen weergegeven die overeenkomen met uw account.

Iemand anders gebruikt uw account

Als u denkt dat iemand uw Google-account zonder uw toestemming gebruikt, volgt u de stappen om een gehackt Google-account of Gmail te herstellen.

U kunt om een andere reden niet inloggen

Als u een ander probleem ondervindt, kunt u hulp krijgen bij het inloggen.

Een verwijderd Google-account herstellen

Als u uw Google-account onlangs heeft verwijderd, kunt u de stappen volgen om uw account te herstellen.

Inloggen is nog steeds niet mogelijk

Maak een nieuw account

Als u niet kunt inloggen, probeert u deze tips voor accountherstel.

Als u uw account nog steeds niet kunt herstellen, kunt u een nieuw Google-account maken.

Vermijd services voor account- en wachtwoordherstel

Als veiligheidsmaatregel kunt u Google niet om hulp vragen om in te loggen op uw account. We werken niet samen met services die beweren account- of wachtwoordsupport te bieden. Geef uw wachtwoorden of verificatiecodes niet door.