Com es pot recuperar un Compte de Google o Gmail

Si heu oblidat la contrasenya o el nom d'usuari, o bé no podeu obtenir els codis de verificació, seguiu aquests passos per recuperar el vostre Compte de Google. D'aquesta manera, podreu utilitzar serveis com ara Gmail, Fotos i Google Play.

Consells:

• Les suposicions errònies no us expulsaran del procés de recuperació del compte. No hi ha cap límit pel que fa al nombre de vegades que podeu intentar recuperar-lo.

• Si feu servir un compte de treball, d'un centre educatiu o d'un altre grup, és possible que aquests passos no funcionin. Demaneu ajuda a l'administrador.
  • Per recuperar el compte d'un menor de 13 anys (o de l'edat aplicable al vostre país), podeu restablir-ne la contrasenya.

Heu oblidat la contrasenya

1. Segueix els passos per recuperar el teu Compte de Google o el servei de Gmail.
  2. Restableix la contrasenya quan se't demani. Tria una contrasenya segura que no hagis utilitzat amb aquest compte. Obtén informació sobre com pots crear una contrasenya segura.

Heu oblidat l'adreça electrònica que feu servir per iniciar la sessió

1. Per trobar el vostre nom d'usuari, seguiu aquests passos. Heu de saber:
    • Un número de telèfon o l'adreça electrònica de recuperació del compte
    • El nom complet que consti al vostre compte
  2. Seguiu les instruccions per confirmar que es tracta del vostre compte.
  3. Trobareu una llista de noms d'usuari que coincideixen amb el vostre compte.

Algú altre està utilitzant el vostre compte

Si creieu que algú fa servir el vostre Compte de Google sense el vostre permís, seguiu els passos per recuperar el Compte de Google o el servei de Gmail en cas que hagin estat piratejats.

No podeu iniciar la sessió per una altra raó

Si teniu un altre problema, obteniu ajuda per iniciar la sessió.

Recuperar un Compte de Google suprimit

Si fa poc que heu suprimit el vostre Compte de Google, podeu seguir els passos per recuperar-lo.

Encara no podeu iniciar la sessió

Crear un compte

Si no podeu iniciar la sessió, proveu aquests consells per recuperar el compte.

Si tot i així no podeu recuperar el vostre Compte de Google, podeu crear-ne un de nou. Quan ho hàgiu fet, podeu seguir aquests passos per evitar perdre l'accés al vostre Compte de Google.

Evitar els serveis de recuperació de comptes i contrasenyes

Per a la vostra seguretat, no podeu trucar a Google per obtenir ajuda per iniciar la sessió al compte. No treballem amb cap servei que afirmi que proporciona assistència amb el compte o la contrasenya. No faciliteu les contrasenyes ni els codis de verificació.