Inloggen via een ondersteunde browser

Ter bescherming van uw account laat Google u niet inloggen via bepaalde browsers. Google houdt mogelijk inlogpogingen tegen via:

• Browsers die geen ondersteuning bieden voor JavaScript of waarin JavaScript is uitgeschakeld.
  • Browsers waarin niet-beveiligde of niet-ondersteunde extensies zijn toegevoegd.
  • Browsers die worden beheerd via softwareautomatisering in plaats van door een mens.
  • Browsers die zijn ingesloten in een andere app.

Stap 1. Gebruik een ondersteunde browser

Deze en andere browsers ondersteunen JavaScript:

• Chrome
  • Safari
  • Firefox
  • Opera
  • Edge

Stap 2. Schakel JavaScript in Chrome in

Als u een ondersteunde browser gebruikt en nog steeds niet kunt inloggen, moet u mogelijk JavaScript inschakelen.
  1. Open Chrome op uw computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer Meer en dan Instellingen.
  3. Klik onderaan op Geavanceerd.
  4. Klik bij 'Privacy en beveiliging' op Site-instellingen en dan JavaScript.
  5. Schakel de instelling in.
Tip: U kunt JavaScript uitschakelen nadat u bent ingelogd.

JavaScript in andere browsers inschakelen

Als u een andere ondersteunde browser dan Chrome gebruikt, bekijkt u de supportpagina van die browser voor instructies om JavaScript in te schakelen. Als u niet zeker weet of uw browser JavaScript ondersteunt, bekijkt u de supportpagina.

Problemen met inloggen oplossen

Extensies uitschakelen in Chrome

Als u nog steeds niet kunt inloggen, heeft u mogelijk niet-beveiligde of niet-ondersteunde extensies ingeschakeld. Meer informatie over hoe u extensies uitschakelt U kunt extensies weer inschakelen nadat u bent ingelogd.
Tip: Als u een andere browser gebruikt, bekijkt u de supportpagina van die browser voor meer informatie over hoe u extensies uitschakelt.

De browser updaten

Sommige oude browserversies worden mogelijk niet ondersteund. Meer informatie over hoe u Google Chrome updatet
Tip: Als u een andere browser gebruikt, gaat u naar de supportpagina van die browser voor meer informatie over hoe u de browser updatet.

Uw privacy-instellingen checken

Als u een andere browser dan Chrome gebruikt en de privacyinstellingen van uw browser heeft ingesteld op 'Hoog' of 'Streng', moet u mogelijk www.google.com toevoegen aan de lijst met toegestane sites in de browser.

Ga naar de supportpagina van uw browser voor meer informatie over hoe u uw privacyinstellingen checkt.

Checken op beveiligingsprogramma's

Als u een firewall, proxy of antivirusprogramma gebruikt, schakelt u het programma tijdelijk uit. Probeer vervolgens in te loggen op uw Google-account.

Als het probleem hierdoor wordt verholpen, zorgt het beveiligingsprogramma er mogelijk voor dat u uw Google-account niet kunt gebruiken. Als u het programma wilt gebruiken met Google-toegang, neemt u contact op via de supportpagina van het programma.

Als u een werkcomputer gebruikt

Neem contact op met uw beheerder over de beveiligingsinstellingen van uw bedrijf.

Informatie voor app-ontwikkelaars

Als u 'Inloggen met Google' heeft geïmplementeerd via het Chromium Embedded Framework, moet u overstappen op een beter beveiligd alternatief:

Gerelateerd artikel