Tuetulla selaimella kirjautuminen

Google sallii kirjautumisen vain tietyillä selaimilla suojatakseen tiliäsi. Google voi estää kirjautumiset, jos selain

• ei tue JavaScriptiä tai sen JavaScript on pois käytöstä
  • sisältää suojaamattomia tai ei-tuettuja laajennuksia
  • on automaattisen ohjelmiston eikä ihmisen ohjaama
  • on upotettu toiseen sovellukseen.

Vaihe 1. Käytä tuettua selainta

Esimerkiksi nämä selaimet tukevat JavaScriptiä:

• Chrome
  • Safari
  • Firefox
  • Opera
  • Internet Explorer
  • Edge

Vaihe 2. Ota JavaScript käyttöön Chromessa

Jos käytät tuettua selainta eikä kirjautuminen silti onnistu, sinun on ehkä otettava JavaScript käyttöön.
  1. Avaa Chrome Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Lisäasetukset-kohdasta Sivustoasetukset ja sitten JavaScript.
  4. Ota JavaScript käyttöön.
Vinkki: Voit poistaa JavaScriptin käytöstä sisäänkirjautumisen jälkeen.

JavaScriptin käyttöönotto muissa selaimissa

Jos käytät tuettua selainta, joka ei ole Chrome, tarkista sen tukisivulta ohjeet JavaScriptin käyttöönottoon. Jos et ole varma, tukeeko selain JavaScriptiä, tarkista sen tukisivu.

Ongelmien korjaaminen kirjautumisen jälkeen

Laajennusten poistaminen käytöstä Chromessa

Jos kirjautuminen ei vieläkään onnistu, tämä saattaa johtua käytössä olevista suojaamattomista tai ei-tuetuista laajennuksista. Katso, miten laajennukset poistetaan käytöstä. Voit ottaa laajennukset uudelleen käyttöön sisäänkirjautumisen jälkeen.
Vinkki: Jos käytät toista selainta, katso sen tukisivulta ohjeet laajennusten käytöstä poistoon.

Selaimen päivittäminen

Vanhempia selainversioita ei välttämättä tueta. Lue lisää Google Chromen päivittämisestä.
Vinkki: Jos käytät toista selainta, katso päivitysohjeet sen tukisivulta.

Tietosuoja-asetusten tarkistaminen

Jos käytät selaimena muuta kuin Chromea ja olet asettanut selaimen tietosuoja-asetukseksi "Korkea" tai "Tiukka", sinun on ehkä lisättävä www.google.com selaimen sallittujen sivustojen joukkoon.

Katso selaimen tukisivulta ohjeet tietosuoja-asetusten tarkistamiseen.

Suojausohjelmien tarkistaminen

Jos käytät palomuuria, välityspalvelinta tai virustorjuntaohjelmaa, laita ohjelma väliaikaisesti pois päältä. Yritä sitten kirjautua Google-tilillesi.

Jos tämä ratkaisee ongelman, suojausohjelma on saattanut estää sinua käyttämästä Google-tiliäsi. Jos haluat käyttää kyseistä ohjelmaa ja päästä Google-tilillesi, ota yhteyttä ohjelman tukeen.

Jos käytät työtietokonetta

Kysy järjestelmänvalvojaltasi yrityksesi suojausasetuksista.

Tietoja sovelluskehittäjille

Jos "Kirjaudu Google-tilillä" lisättiin sovellukseen Chromium Embedded Framework -sovelluskehyksen avulla, sinun on siirryttävä turvallisempaan vaihtoehtoon:

Aiheeseen liittyvä artikkeli