Se dina köp, bokningar och prenumerationer

I Google-kontot kan du se köp och bokningar som har gjorts via Sök, Maps och assistenten. Informationen är ordnad på ett enkelt och tydligt sätt.

1. Öppna appen Inställningar på enheten och tryck på Google följt av Hantera ditt Google-konto.
  2. Tryck på Betalningar och prenumerationer högst upp.
  3. Tryck på Hantera köp, Hantera prenumerationer eller Hantera bokningar.
  4. Välj ett objekt som du vill se mer information om. Sedan kan du exempelvis
    • spåra en försändelse
    • förnya en prenumeration
    • avbryta en bokning.

Obs! Om du är under 13 år eller tillämplig ålder i ditt land hanteras ditt Google-konto av en förälder via Family Link. Inga köp, prenumerationer eller bokningar visas i Google-kontot.

Tips! Via Google Plays faktureringssystem kan familjeadministratören se alla köp som familjemedlemmar har gjort med familjens betalningsmetod. Läs mer om familjens betalningsmetod.

Härifrån samlas dina köp och bokningar in

I Google-kontot kan du se köp och bokningar som har gjorts via Sök, Maps och assistenten. Köp och bokningar kan till exempel samlas in från

• matbeställningar eller beställningar på Google Shopping som görs via Sök eller assistenten
  • bokningar av bord eller hotell och bokningar på hälso- och fitnesscenter som har gjorts via Sök, Maps eller assistenten.

Välj en beställning som du vill se källan för. Välj Information Information uppe till höger följt av Var kommer den här ifrån?.

Ta bort köp och bokningar

Ta bort köp
  1. Öppna sidan Köp i Google-kontot.
  2. Välj ett köp för att se mer information.
  3. Välj Ta bort köp.
  4. Följ anvisningarna på skärmen för att ta bort köpet.
Ta bort bokningar
  1. Öppna sidan Bokningar i Google-kontot.
  2. Välj en bokning för att se mer information.
  3. Välj Ta bort bokning.
  4. Följ anvisningarna på skärmen för att ta bort bokningen.

Obs! Information om dina köp, bokningar och prenumerationer kan sparas i aktiviteten för andra tjänster från Google. Om du till exempel hittade en produkt via Sök och sedan köpte den kan sökningarna efter produkten sparas i Google-kontot.

Därför samlar Google dina köp och bokningar på samma ställe

Vi ordnar dina köp och bokningar i Google-kontot så att du får mer gjort. Exempel:

• Du kan fråga Google-assistenten om leveransstatusen för ett köp.
  • Du kan be Google-assistenten att visa dina bokade flyg, eller använda Sök för att ställa frågor som ”Är mitt flyg i tid?”

Hantera länkade prenumerationer

Följande innehåll kan ingå i prenumerationer:

• prenumerationer på Google Play
  • prenumerationer på YouTube
  • nyhetsprenumerationer som du har länkat till Google-kontot.
Lägga till en prenumerationstjänst som inte kommer från Google

Du kan länka en prenumeration till Google-kontot.

När du har länkat en prenumeration till kontot kan Google anpassa sådant som att

• hitta artiklar utan att behöva logga in på ett konto eller mötas av en betalvägg
  • få artiklar från tidskrifter som du prenumererar på i sökresultaten.
Ta bort en länkad prenumeration

Om du inte vill att en prenumeration ska visas i Google-kontot öppnar du Prenumerationer och väljer Ta bort länk.

Prenumerationen varken avslutas eller ändras, men Googles produkter anpassas inte längre utifrån prenumerationen.

Vem som kan se dina köp och bokningar

Det är bara du som kan se dina köp, bokningar och prenumerationer. Läs mer om hur Google värnar om din integritet och säkerhet.

true
Välkommen till ditt Google-konto!

Vi har märkt att du har ett nytt Google-konto. Läs mer om hur du kan förbättra upplevelsen med checklistan för Google-konton.