Se alle kjøpene, abonnementene og reservasjonene dine

Du kan se alle betalingene, bestillingene og abonnementene dine på ett sted. Kjøpene og reservasjonene dine samles fra all bruk av Google-kontoen din.

1. Åpne Google-kontoen din. Du må kanskje logge på.
  2. Velg Kjøp, abonnement og reservasjoner under «Betalinger og abonnementer».
  3. Se en liste over elementer ved å velge Administrer kjøp, abonnementer eller reservasjoner.
  4. For å se mer informasjon, velg et element. Her kan du gjøre ting som
    • å spore leveringer
    • å kansellere reservasjoner
    • å fornye abonnementer

Hvis forelderen din hjelper deg med å administrere kontoen din, ser du ikke kjøp, abonnementer eller reservasjoner oppført i Google-kontoen din.

Administrer tilkoblede abonnementer

Legg til et abonnement på en tjeneste fra utenfor Google

Abonnementer kan omfatte Google-produkter, eksterne tjenester og abonnementer fra Google Play. Hvis du også vil inkludere tjenester utenfor Google, kan du legge til abonnementer på papirutgaver i Google Play eller Google Nyheter.

Når du har koblet abonnementet for papirutgave til kontoen din, kan Google tilpasse opplevelser som å

• se artikler uten å logge på en konto eller møte en betalingsmur
  • få artikler fra abonnementer for papirutgave i søkeresultatene dine
Fjerne tilkoblede abonnementer

Fjerne tilkoblede abonnementer

Hvis du ikke vil at Google skal vite om et abonnement, går du til Abonnementer og velger Fjern tilknytningen.

Abonnementet ditt blir ikke kansellert eller endret. Men du ser ikke lenger personlig tilpasning basert på abonnementet ditt i Google-produkter.

Hvor kommer bestillingene dine fra?

Kjøpene og reservasjonene dine samles fra hele Google-kontoen din, blant annet fra

• bestillinger som er lagt inn med Google-tjenester som Google Play-butikken, Google Express eller via Google-assistenten
  • bestillingskvitteringer eller -bekreftelser som mottas i Gmail

For å se kilden til en bestilling, velg den for å se detaljene om den. Velg Info Informasjon og så Hvor kommer dette fra? øverst til høyre.

Slett bestillingene dine

1. For å slette en bestilling fra listen, velg den for å se detaljene om den.
  2. Velg Info Informasjon og så Hvor kommer dette fra? øverst til høyre.
  3. Avhengig av hvor du la inn bestillingen, kan du slette den ved å velge Slett. Ellers kan du velge Se detaljer eller Se e-post for å gå til den opprinnelige tjenesten og administrere bestillingen.

Hvem kan se bestillingene dine?

Bare du kan se bestillingene dine. Finn ut hvordan Google ivaretar personvernet ditt og beskytter deg.

Informasjon om bestillingene dine kan også lagres med aktiviteten din i andre Google-tjenester. Du kan se og slette dataene dine i Min aktivitet.