Al uw aankopen, abonnementen en reserveringen bekijken

U kunt al uw betalingen, boekingen en abonnementen op één plek bekijken. Uw aankopen en reserveringen worden samengebracht vanuit uw Google-account.

1. Ga naar uw Google-account. U moet wellicht inloggen.
  2. Selecteer onder Accountvoorkeuren de optie Aankopen, abonnementen en reserveringen.
  3. Bekijk een lijst met items door Aankopen, Reserveringen of Abonnementen te selecteren.
  4. Selecteer een item om meer informatie te bekijken. Hier kunt u acties uitvoeren, zoals:
    • Een levering volgen.
    • Een reservering annuleren.
    • Een abonnement verlengen.

Als uw ouder u helpt bij het beheer van uw account, worden er geen aankopen, abonnementen of reserveringen weergegeven in uw Google-account.

Gekoppelde abonnementen beheren

Een abonnementsservice van buiten Google toevoegen

Onder abonnementen kunnen Google-producten, externe services en abonnementen in Google Play vallen. Als u ook services van buiten Google wilt opnemen, voegt u uw drukwerkabonnement in Google Play of Google Nieuws toe.

Nadat u uw drukwerkabonnement aan uw account heeft gekoppeld, kan Google voorkeuren personaliseren, zoals:

• artikelen bekijken zonder in te loggen op een account of een betaalmuur tegen te komen;
  • artikelen downloaden van drukwerkabonnementen in uw zoekresultaten.
Een gekoppeld abonnement verwijderen

Een gelinkt abonnement verwijderen

Als u niet wilt dat Google op de hoogte is van een abonnement, gaat u naar Abonnementen en selecteert u Link verwijderen.

Uw abonnement wordt niet geannuleerd of gewijzigd. U ziet echter geen personalisatie meer op basis van uw abonnementen voor Google-producten.

Waar uw bestellingen vandaan komen

Uw aankopen en reserveringen worden samengebracht vanuit uw Google-account, via bronnen zoals:

• Bestellingen die zijn geplaatst via Google-services, zoals Google Play Store of Google Express, of via de Google Assistent.
  • Ontvangstbewijzen of bevestigingen die in Gmail zijn ontvangen.

Als u de bron van een bestelling wilt bekijken, selecteert u de bestelling om meer informatie weer te geven. Selecteer rechtsboven Info Informatie en vervolgens Waar komt dit vandaan?.

Uw bestellingen verwijderen

1. Als u een bestelling uit uw lijst wilt verwijderen, selecteert u de bestelling om meer informatie weer te geven.
  2. Selecteer rechtsboven Info Informatie en vervolgens Waar komt dit vandaan?.
  3. Afhankelijk van waar u de bestelling heeft geplaatst, kunt u deze verwijderen door Verwijderen te selecteren. Selecteer in andere gevallen Details weergeven of E-mail weergeven om naar de oorspronkelijke service te gaan en de bestelling te beheren.

Wie kan uw bestellingen zien?

Alleen u kunt uw bestellingen zien. Lees meer informatie over hoe Google uw privacy en veiligheid beschermt.

Informatie over uw bestellingen kan ook samen met uw activiteit worden opgeslagen in andere Google-services. U kunt uw gegevens bekijken en verwijderen via Mijn activiteit.