Kaikkien ostosten, tilausten ja varausten katselu

Voit nähdä kaikki maksut, varaukset ja tilaukset samassa paikassa. Ostokset ja varaukset kootaan yhteen Google-tilisi eri osioista.

1. Siirry Google-tilillesi. Kirjaudu tarvittaessa sisään.
  2. Valitse Tiliasetukset-osiosta Ostokset, tilaukset ja varaukset.
  3. Valitse Ostokset, Varaukset tai Tilaukset, niin näet luettelon kyseisistä kohteista.
  4. Jos haluat nähdä lisätietoja, valitse tietty kohde. Seuraavaksi voit
    • seurata toimitusta
    • peruuttaa varauksen
    • uusia tilauksen.

Jos ylläpidät tiliäsi huoltajan avustuksella, et näe ostoksia, tilauksia tai varauksia Google-tililläsi.

Linkitettyjen tilausten ylläpito

Googlen ulkopuolisen tilauspalvelun lisääminen

Tilaukset voivat sisältää Google-tuotteita, ulkopuolisia palveluita ja Google Playn tilauksia. Jos haluat sisällyttää siihen myös Googlen ulkopuolisia palveluita, lisää lehtitilauksesi Google Play- tai Google Uutiset ‑sovellukseen.

Kun olet linkittänyt lehtitilauksen tiliisi, Google voi räätälöidä kokemuksia muun muassa näin:

• Näet artikkeleita kirjautumatta sisään tilille ja näkemättä maksumuuria.
  • Näet lehtitilaustesi artikkeleita hakutuloksissasi.
Linkitetyn tilauksen poistaminen

Linkitetyn tilauksen poistaminen

Jos et halua Googlen tietävän tilauksesta, siirry kohtaan Tilaukset ja valitse Poista linkitys.

Tilaustasi ei peruuteta tai muuteta. Et enää näe tilauksiisi perustuvaa räätälöintiä Google-tuotteissa.

Mistä tilaustiedot haetaan

Ostoksesi ja varauksesi kootaan yhteen Google-tilin eri osioista, esimerkiksi näistä:

• Google Playssa, Google Expressissä, Google Assistantissa ja muilla Google-palveluilla tehdyt tilaukset
  • Gmailiin saapuneet kuitit ja tilausten vahvistukset

Jos haluat nähdä tilauksen lähteen, valitse tilaus, jolloin lisätiedot tulevat näkyviin. Valitse yläreunasta Tiedot Lisätietoja ja sitten Mistä tämä löytyi?

Tilausten poistaminen

1. Jos haluat poistaa tilauksen, valitse se, jolloin lisätiedot tulevat näkyviin.
  2. Valitse yläreunasta Tiedot Lisätietoja ja sitten Mistä tämä löytyi?
  3. Tilausten tekotavasta riippuen voit mahdollisesti poistaa sen suoraan valitsemalla Poista. Valitse muussa tapauksessa Näytä tiedot tai Näytä sähköposti, niin siirryt alkuperäiseen palveluun ja voit hallita tilausta.

Kuka näkee tilauksesi

Vain sinä näet tilauksesi. Katso, miten Google huolehtii yksityisyydestäsi ja tietosuojastasi.

Tilaustietoja voidaan myös tallentaa samalla, kun toimintaasi muista Google-palveluista tallennetaan. Voit katsella ja poistaa dataa Omissa tapahtumissa.