Se dine køb, reservationer og abonnementer

Din Google-konto indeholder køb og reservationer, du har foretaget via Søgning, Maps og Assistent, samt dine ordrebekræftelser fra Gmail. Disse oplysninger organiseres for at hjælpe dig med at få tingene gjort.

Bemærk! Gmail-data bruges ikke til annoncer.

1. Åbn din Google-konto. Du skal muligvis logge ind.
  2. Vælg Køb, Abonnementer eller Reservationer under "Betalinger og abonnementer".
  3. Vælg Administrer køb, abonnementer eller reservationer for at se en liste over produkter.
  4. Vælg et produkt for at se flere oplysninger. Her kan du f.eks.:
    • Spore en forsendelse.
    • Annullere en reservation.
    • Forny et abonnement.

Bemærk! Du kan ikke se køb, abonnementer eller reservationer på din Google-konto, hvis følgende er tilfældet:

• Du er under 13 år (eller under den fastsatte minimumsalder i dit land), og
  • Din forælder eller værge har oprettet din konto via Family Link

Hvor kommer dine køb og reservationer fra?

Din Google-konto indeholder køb og reservationer, du har foretaget via Søgning, Maps og Assistent, samt dine ordrebekræftelser fra Gmail. Dine køb og reservationer kan f.eks. stamme fra:

• Bestilling af mad eller Google Shopping-køb, du har foretaget via Søgning eller Assistent
  • Kvitteringer for køb og reservationer eller ordrebekræftelser, du har modtaget i Gmail
  • Restaurant- og hotelreservationer samt booking af sundheds- og fitnessrelaterede aktiviteter, du har foretaget via Søgning, Maps eller Assistent

Du kan få flere oplysninger om en ordre og dens kilde ved at vælge den. Øverst til højre skal du vælge Info Oplysninger og derefter Hvor stammer ordren fra?.

Slet dine køb og reservationer

Slet dine køb
  1. Gå til siden Køb på din Google-konto.
  2. Vælg et køb for at se yderligere oplysninger.
  3. Vælg Fjern køb.
  4. Følg vejledningen på skærmen for at slette købet.

Hvis slettede køb stadig er synlige:

• Sørg for, at alle mails, der indeholder køb, er slettet
  • Tøm papirkurven
  • Opdater siden i din webbrowser

Bemærk! Der kan gå noget tid, før slettede køb fjernes fra din konto.

Slet dine reservationer
  1. Gå til siden Reservationer på din Google-konto.
  2. Vælg en reservation for at se yderligere oplysninger.
  3. Vælg Fjern reservation.
  4. Følg vejledningen på skærmen for at slette reservationen.

Hvis slettede reservationer stadig er synlige:

• Sørg for, at alle mails, som indeholder reservationer, er slettet
  • Tøm papirkurven
  • Opdater siden i din webbrowser

Bemærk! Der kan gå noget tid, før slettede reservationer fjernes fra din konto.

Bemærk! Oplysninger om dine køb, reservationer og abonnementer kan også være gemt i forbindelse med din aktivitet på andre Google-tjenester. Hvis du f.eks. har kigget på et produkt via Google Søgning og derefter købt det, gemmes dine søgninger efter det pågældende produkt muligvis på din Google-konto.

Hvorfor samler Google dine køb og reservationer?

Vi organiserer dine køb og reservationer på din Google-konto for at hjælpe dig med at få tingene gjort. Du kan f.eks. gøre følgende:

• Spørge din Google-assistent om leveringsstatussen for et køb.
  • Bede din Google-assistent om at vise dig dine flyreservationer eller bruge Google Søgning til at stille spørgsmål som f.eks. "Er min flyafgang forsinket?"

Bemærk! Gmail-data bruges ikke til annoncer.

Administrer tilknyttede abonnementer

Abonnementer kan omfatte indhold som f.eks.:

• Google Play-abonnementer
  • YouTube-abonnementer
  • Nyhedsabonnementer, du har knyttet til din Google-konto
Tilføj en abonnementstjeneste uden for Google

Du kan knytte et abonnement til din Google-konto.

Når du har knyttet et abonnement til din konto, kan Google tilpasse oplevelser som f.eks.:

• Visning af artikler uden login på en konto eller problemer med betalingsmure.
  • Hentning af artikler via abonnementer på papiraviser i dine søgeresultater.
Fjern et tilknyttet abonnement

Fjern et tilknyttet abonnement

Hvis Google ikke skal kunne se et abonnement, skal du gå til Abonnementer og vælge Fjern tilknytning.

Dit abonnement bliver ikke opsagt eller ændret, men du får ikke længere vist tilpasset indhold baseret på dit abonnement i Google-produkter.

Hvem kan se dine køb og reservationer?

Det er kun dig, der kan se dine køb, reservationer og abonnementer. Få flere oplysninger om, hvordan Google beskytter dit privatliv og giver øget sikkerhed.