Trobar les vostres compres, reserves i subscripcions

El vostre Compte de Google inclou les compres i reserves fetes amb la Cerca, Maps i el vostre Assistent. Aquesta informació s'organitza per ajudar-vos a enllestir tasques.

1. Obriu el vostre Compte de Google. És possible que hàgiu d'iniciar la sessió.
  2. Aneu a Pagaments i subscripcions.
  3. Feu clic a Gestiona les compres, Gestiona les reserves o Gestiona les subscripcions per veure una llista d'elements.
  4. Per obtenir més detalls, seleccioneu un element. Aquí podeu dur a terme accions com ara:
    • Fer el seguiment d'una entrega.
    • Cancel·lar una reserva.
    • Renovar una subscripció.

Important: en els casos següents, no trobareu cap compra, subscripció ni reserva al vostre Compte de Google:

• Sou menor de 13 anys (o l'edat aplicable al vostre país).
  • El vostre pare, mare o tutor han creat el vostre compte amb Family Link.

D'on provenen les compres i reserves

El vostre Compte de Google inclou les compres i reserves fetes amb la Cerca, Maps i el vostre Assistent. Per exemple, les compres i reserves poden provenir de:

• comandes de menjar o de compres a Google fetes a través de la Cerca o de l'Assistent
  • reserves de restaurants, hotels i centres de salut o fitnes fetes a través de la Cerca, de Maps o de l'Assistent

Per trobar la font i els detalls d'una comanda, seleccioneu-la. A la part superior dreta, seleccioneu Informació Informaciói, a continuació, D'on prové?.

Suprimir les vostres compres i reserves

Suprimir les compres
  1. Aneu a la pàgina Compres del vostre Compte de Google.
  2. Seleccioneu una compra per trobar-ne els detalls.
  3. Seleccioneu Suprimeix la compra.
  4. Seguiu les instruccions en pantalla per suprimir la compra.
Suprimir les reserves
  1. Aneu a la pàgina Reserves del vostre Compte de Google.
  2. Seleccioneu una reserva per trobar-ne els detalls.
  3. Seleccioneu Suprimeix la reserva.
  4. Seguiu les instruccions en pantalla per suprimir la reserva.

Important: és possible que la informació sobre les compres, reserves i subscripcions es desi amb la vostra activitat en altres serveis de Google. Per exemple, si heu vist un producte amb la Cerca i després l'heu comprat, és possible que les cerques que heu fet d'aquest producte es desin al vostre Compte de Google.

Per què Google agrupa les vostres compres i reserves

Organitzem les compres i reserves al vostre Compte de Google per ajudar-vos a enllestir tasques. Per exemple:

• Preguntar al vostre Assistent de Google sobre l'estat d'enviament d'una compra.
  • Demanar al vostre Assistent de Google que us mostri les reserves de vols, o utilitzar la Cerca per fer consultes com ara "Arribarà el meu vol a l'hora prevista?".

Gestionar les subscripcions enllaçades

Les subscripcions poden ser dels tipus següents, entre d'altres:

• Subscripcions de Google Play.
  • Subscripcions de YouTube.
  • Subscripcions de Google Notícies que hàgiu enllaçat al Compte de Google.
Afegir un servei de subscripcions extern a Google

Podeu enllaçar una subscripció al vostre Compte de Google.

Després d'enllaçar una subscripció al vostre compte, Google pot personalitzar experiències com ara les següents:

• Trobar articles sense iniciar la sessió en un compte ni passar per un mur de pagament.
  • Obtenir articles de subscripcions impreses als resultats de la cerca.
Suprimir una subscripció enllaçada

Si no voleu que una subscripció es mostri al vostre Compte de Google, aneu a Subscripcions i seleccioneu Desenllaça.

La subscripció no es cancel·larà ni es modificarà, però ja no veureu contingut personalitzat basat en la subscripció als productes de Google.

Qui pot consultar les vostres compres i reserves

Ningú més no pot consultar les vostres compres, reserves i subscripcions. Obteniu informació sobre com Google protegeix la vostra privadesa i seguretat.