Consultar les vostres compres, reserves i subscripcions

Al vostre Compte de Google s'inclouen les compres i les reserves fetes a través de la Cerca, de Maps i de l'Assistent, així com les confirmacions de comandes que heu rebut de Gmail. Aquesta informació s'organitza per ajudar-vos a enllestir tasques.

Nota: les dades de Gmail no s'utilitzen per mostrar-vos anuncis.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Configuració Aplicació Configuració i després Google i després Compte de Google.
  2. A la part superior, toqueu Pagaments i subscripcions.
  3. Toqueu Gestiona les compres, Gestiona les reserves o Gestiona les subscripcions.
  4. Per obtenir més detalls, seleccioneu un element. En aquesta secció podeu dur a terme les accions següents:
    • Fer el seguiment d'una entrega.
    • Cancel·lar una reserva.
    • Renovar una subscripció.

Nota: en els casos següents, no figurarà cap compra, subscripció ni reserva al Compte de Google:

• Si sou menor de 13 anys (o l'edat aplicable al vostre país).
  • Si el vostre pare, mare o tutor han creat el compte amb Family Link

D'on provenen les compres i reserves

Al vostre Compte de Google s'inclouen les compres i les reserves fetes a través de la Cerca, de Maps i de l'Assistent, així com les confirmacions de comandes que heu rebut a Gmail. Per exemple, les compres i reserves poden provenir de les fonts següents:

• Comandes de menjar o de compres a Google fetes a través de la Cerca o de l'Assistent.
  • Comprovants o confirmacions de compres i reserves rebuts a Gmail.
  • Reserves de restaurants, hotels i centres de salut o fitnes efectuades a través de la Cerca, de Maps o de l'Assistent.

Per veure la font i els detalls d'una comanda, seleccioneu-la. A la part superior dreta, seleccioneu Informació Informació i després D'on prové?.

Suprimir les vostres compres i reserves

Suprimir les compres
  1. Aneu a la pàgina Compres del Compte de Google.
  2. Seleccioneu una compra per veure'n els detalls.
  3. Seleccioneu Suprimeix la compra.
  4. Seguiu les instruccions en pantalla per suprimir la compra.

Si les compres suprimides segueixen sent visibles:

• Assegureu-vos que tots els correus electrònics que continguin compres s'hagin suprimit.
  • Buideu la paperera.
  • Actualitzeu la pàgina al navegador web.

Nota: és possible que passi un temps abans que les compres suprimides deixin de ser visibles al compte.

Suprimir les reserves
  1. Aneu a la pàgina Reserves del Compte de Google.
  2. Seleccioneu una reserva per veure'n els detalls.
  3. Seleccioneu Suprimeix la reserva.
  4. Seguiu les instruccions en pantalla per suprimir la reserva.

Si les reserves suprimides segueixen sent visibles:

• Assegureu-vos que tots els correus electrònics que continguin reserves s'hagin suprimit.
  • Buideu la paperera.
  • Actualitzeu la pàgina al navegador web.

Nota: és possible que passi un temps abans que les reserves suprimides deixin de ser visibles al compte.

Nota: és possible que la informació sobre les compres, reserves i subscripcions es desi amb la vostra activitat en altres serveis de Google. Per exemple, si heu vist un producte amb la Cerca i després l'heu comprat, és possible que les cerques que heu fet d'aquest producte es desin al vostre Compte de Google.

Per què Google agrupa les vostres compres i reserves

Organitzem les compres i reserves al vostre Compte de Google per ajudar-vos a enllestir tasques. Per exemple:

• Preguntar a l'Assistent de Google sobre l'estat d'enviament d'una compra.
  • Demanar a l'Assistent de Google que us mostri les reserves de vols, o utilitzar la Cerca per fer consultes com ara "Arribarà el meu vol a l'hora prevista?".

Nota: les dades de Gmail no s'utilitzen per mostrar-vos anuncis.

Gestionar les subscripcions enllaçades

Les subscripcions poden ser dels tipus següents, entre d'altres:

• Subscripcions de Google Play.
  • Subscripcions de YouTube.
  • Subscripcions de Google Notícies que hàgiu enllaçat al Compte de Google.
Afegir un servei de subscripcions extern a Google

Podeu enllaçar una subscripció al Compte de Google.

Després d'enllaçar una subscripció al compte, Google pot personalitzar experiències com ara les següents:

• Veure articles sense iniciar la sessió en un compte ni passar per un mur de pagament.
  • Obtenir articles de subscripcions impreses als resultats de la cerca.
Suprimir una subscripció enllaçada

Suprimir una subscripció enllaçada

Si no voleu que Google tingui informació sobre una subscripció, aneu a Subscripcions i seleccioneu Desenllaça.

La subscripció no es cancel·larà ni es modificarà, però ja no veureu contingut personalitzat basat en la subscripció als productes de Google.

Qui pot veure les vostres compres i reserves

Ningú més no pot veure les vostres compres, reserves i subscripcions. Obteniu informació sobre com Google protegeix la vostra privadesa i seguretat.