Google-tilin tietojen katselu, ylläpito ja poistaminen

Lue lisää tietoihin ja toimintaan liittyvistä valinnoista Google-tililläsi. Voit valita, millaista toimintaa tilille tallennetaan ja minkä perusteella käyttökokemustasi Google-palveluissa personoidaan.

Tietosuoja-asetusten tarkistaminen

Voit katsella ja muuttaa monia alla kuvattuja asetuksia helposti tekemällä tietosuojatarkistuksen.

Toiminnan tallentamisvalinnat

Toimintojen hallinnasta voit valita, mitä toimintaa tilille tallennetaan. Esimerkkejä eri toiminnasta:

• tekemäsi haut
  • verkkosivustot, joilla käyt
  • katsomasi videot
  • paikat, joissa käyt.

Toimintatietojen avulla voit saada paremman käyttökokemuksen, sillä ne auttavat nopeuttamaan hakujasi ja personoimaan Googlen tuotteita tarkemmin sinua varten. Vain sinä näet tiedot toiminnastasi.

Lue ohjeita tilille tallennettavan toiminnan valitsemisesta.

Toiminnan seuraaminen ja poistaminen

Näiden resurssien avulla voit tarkistaa ja muokata Google-tilille tallennettavaa toimintaa.

Tietojen yhteenveto

Google Hallintapaneelista näet yhteenvedon datastasi Gmailissa, Drivessa, Kalenterissa ja muissa Google-palveluissa.

Toiminnan ja tiedostojen tarkistaminen ja poistaminen

Toimintasi

Omissa tapahtumissa voit tarkistaa ja poistaa toimintatietoja, kuten tekemiäsi hakuja ja avaamiasi sivustoja. Vain sinä näet tiedot toiminnastasi.

Lue lisää toiminnan poistamisesta.

Tiedostosi

Voit katsella ja poistaa kuvia, sähköposteja, dokumentteja ja muita tiedostoja itse Google-tuotteista, joita ovat muun muassa:

Käyntikohteiden katselu ja poistaminen

Kun sijaintihistoria on käytössä, tilillesi tallennetaan paikat, joissa käyt. Vain sinä näet sijaintihistoriasi.

Lue lisää sijaintihistorian määrityksistä ja poistamisesta.

Sijaintihistoria parantaa käyttökokemustasi eri tavoin. Google voi esimerkiksi ehdottaa parempia työmatkareittejä ja näyttää osuvampia Maps-hakutuloksia.

Muiden sijaintitietojen ylläpitäminen

Jos keskeytät sijaintihistorian tai poistat sen tietoja, mutta Verkko- ja sovellustoiminta tai jotkin muut asetukset ovat käytössä, Google-tilillesi voidaan yhä tallentaa sijaintitietoja käyttäessäsi muita Googlen sivustoja, sovelluksia ja palveluja.

Sijaintitietoja voidaan esimerkiksi tallentaa Haun ja Mapsin käyttösi yhteydessä, jos Verkko- ja sovellustoiminta on käytössä, tai lisätä kuviisi, jos se on sallittu kamerasovelluksesi asetuksista.

Chromen ja muiden selainten historian ja evästeiden poistaminen

Historia- ja evästedatan avulla saat osoitepalkkiin parempia ehdotuksia. Löydät siis etsimäsi nopeammin.

Muun Google-toiminnan katselu

Voit ylläpitää myös muuta Google-toimintaa, kuten laitteen tietoja.

Nämä tiedot auttavat parantamaan Google-palvelujen tarjoamia tuloksia ja ehdotuksia.

Laitteen poistaminen tililtä
Voit tarkistaa laitteet, joilla on äskettäin kirjauduttu tilillesi. Jos et tunnista tai omista jotakin laitetta, poista se tililtäsi.
Tuotteen tai tilin poistaminen
Voit myös poistaa Google-tilisi milloin tahansa. Et välttämättä voi palauttaa sitä poistamisen jälkeen.

Henkilötietojen muokkaaminen

Tietoja minusta ‑sivulla voit muokata henkilötietojasi ja niiden näkyvyyttä muille. Nämä tiedot helpottavat yhteydenottoja Gmailin ja muiden Google-palvelujen kautta ja auttavat löytämään yhteisiä kiinnostuksen kohteita.

Katso kuinka voit muokata henkilötietojasi.

Mainosasetusten muuttaminen

Mainosasetuksilla voit määrittää tietoja, joiden perusteella Google näyttää mainoksia.

Tämän datan avulla sinulle voidaan näyttää mainoksia, jotka liittyvät paremmin kiinnostuksen kohteisiisi.

Lue lisää Google-mainoksista ja mainosasetuksista.

Google-datan lataaminen

Voit ladata tai siirtää kuvia, sähköposteja, dokumentteja, yhteystietoja ja muita tietoja milloin tahansa. Voit siis käyttää luomaasi sisältöä, vaikka lopettaisit Google-palvelujen käytön tai poistaisit Google-tilisi.

Lue lisää tietojen lataamisesta.

Lisätietoja

Näissä resursseissa annetaan tietoa dataasi liittyen ja siihen kuinka Google käyttää sitä.