Google-tilin tietojen katselu, ylläpito ja poistaminen

Lue lisää Google-tilin tietojen ja toiminnan ylläpidosta. Voit valita, millaista toimintaa tilille tallennetaan ja minkä perusteella Google-palvelujen käyttökokemustasi räätälöidään.

Tietosuoja-asetusten tarkistaminen

Voit tarkastella ja muuttaa monia alla esiteltyjä asetuksia helposti tekemällä tietosuojatarkistuksen.

Tallennettavien tapahtumien hallinnointi

Toimintojen hallinnan avulla voit valita, millaisia tapahtumia tilillesi tallennetaan. Esimerkkejä tapahtumista:

• Tekemäsi haut
  • Verkkosivustot, joilla vierailet
  • Paikat, joissa käyt

Toimintatiedot parantavat käyttökokemustasi, sillä hakeminen nopeutuu ja Googlen tuotteet mukautuvat sinulle sopiviksi. Vain sinä näet tiedot toiminnastasi.

Lue ohjeita tilille tallennettavien tapahtumien hallinnointiin.

Tapahtumien seuraaminen ja poistaminen

Näiden resurssien avulla voit tarkastella ja hallinnoida Google-tilillesi tallennettuja tapahtumia.

Tietojen yhteenveto

Google Hallintapaneelista näet yhteenvedon Gmailin, Driven, Kalenterin ja muiden Google-palvelujen datasta.

Toiminnan ja tiedostojen katselu ja poistaminen

Toimintasi

Omat tapahtumat ‑sivulla voit katsella ja poistaa tekemiäsi hakuja, avaamiasi verkkosivustoja ja muuta toimintaa. Vain sinä näet tiedot toiminnastasi.

Lisätietoja hakujen ja muun toiminnan poistamisesta

Tiedostosi

Voit katsella ja poistaa kuvia, sähköposteja, dokumentteja ja muita tiedostoja itse Google-tuotteista, joita ovat muun muassa:

Käyntikohteiden katselu ja poistaminen

Kun sijaintihistoria on käytössä, tilillesi tallennetaan paikat, joissa käyt. Vain sinä näet sijaintihistoriasi.

Lue lisää sijaintihistorian määrityksistä ja poistamisesta.

Sijaintihistoria parantaa käyttökokemustasi eri tavoin. Google voi esimerkiksi ehdottaa parempia työmatkareittejä ja näyttää osuvampia Maps-hakutuloksia.

Chromen ja muiden selainten historian ja evästeiden poistaminen

Historia- ja evästedatan avulla saat osoitepalkkiin parempia ehdotuksia. Löydät siis etsimäsi nopeammin.

Muun Google-toiminnan katselu

Voit hallinnoida myös muita Google-toimintoja, kuten laitteen tietoja.

Nämä tiedot auttavat parantamaan Google-palvelujen tarjoamia tuloksia ja ehdotuksia.

Laitteen poistaminen tililtä
Voit tarkastaa laitteet, joilla on äskettäin kirjauduttu tilillesi. Jos et tunnista tai omista jotakin laitetta, poista se tililtäsi.
Tuotteen tai tilin poistaminen
Voit myös poistaa Google-tilisi milloin tahansa. Et välttämättä voi palauttaa sitä poistamisen jälkeen.

Henkilötietojen muokkaaminen

Tietoja minusta ‑sivulla voit muokata henkilötietojasi ja niiden näkyvyyttä muille. Nämä tiedot helpottavat yhteydenottoja Gmailin ja muiden Google-palvelujen kautta ja auttavat löytämään yhteisiä kiinnostuksen kohteita.

Katso kuinka voit muokata henkilötietojasi.

Mainosasetusten muuttaminen

Mainosasetuksilla voit hallita tietoja, joiden perusteella Google näyttää mainoksia.

Tämän datan avulla näkemäsi mainokset liittyvät paremmin kiinnostuksesi kohteisiin.

Lisätietoja Google-mainoksista ja mainosasetuksista

Google-datan lataaminen

Voit ladata tai siirtää kuvia, sähköposteja, dokumentteja, yhteystietoja ja muita tietoja milloin tahansa. Voit siis käyttää luomaasi sisältöä, vaikka lopettaisit Google-palvelujen käytön tai poistaisit Google-tilisi.

Lue lisää tietojen lataamisesta.

Lisätietoja

Näissä resursseissa kerrotaan tiedoistasi ja siitä, miten Google käyttää niitä.