Google-tililläsi olevien tietojen etsiminen, ylläpitäminen ja poistaminen

Lue lisää tietoihin ja toimintaan liittyvistä valinnoista Google-tililläsi. Voit valita, millaista toimintaa tilille tallennetaan ja minkä perusteella käyttökokemustasi Google-palveluissa personoidaan.

Yksityisyysasetusten tarkistaminen

Voit tarkistaa ja muuttaa monia alla kuvattuja asetuksia helposti tekemällä yksityisyysasetusten tarkistuksen.

Toiminnan tallentamisvalinnat

Toimintojen hallinnasta voit valita, mitä toimintaa tilille tallennetaan. Esimerkkejä eri toiminnasta:

• tekemäsi haut
  • verkkosivustot, joilla käyt
  • katsomasi videot
  • paikat, joissa käyt.

Toimintadatan ansiosta voit saada paremman käyttökokemuksen, sillä se auttaa nopeuttamaan hakujasi ja personoimaan Googlen tuotteita tarkemmin sinua varten.

Lue ohjeita tilille tallennettavan toiminnan valitsemisesta.

Tietojen seuraaminen ja poistaminen

Lue täältä miten voit tarkistaa ja muokata Google-tilille tallennettavaa toimintaa.

Yhteenveto datasta

Google Hallintapaneelista näet yhteenvedon Gmailin, Driven, Kalenterin ja muiden Google-palvelujen datasta.

Toiminnan ja tiedostojen tarkistaminen ja poistaminen

Toimintasi

Omissa tapahtumissa voit tarkistaa ja poistaa toimintatietoja, kuten tekemiäsi hakuja ja avaamiasi sivustoja.

Lue lisää toiminnan poistamisesta.

Vinkki: Suojauksen parantamiseksi voit edellyttää lisätodennusvaihetta koko historian näkemiseen Omissa tapahtumissa.

Tiedostosi

Voit tarkistaa ja poistaa kuvia, sähköposteja, dokumentteja ja muita tiedostoja siirtymällä kyseiseen Google-tuotteeseen, esimerkiksi näihin:

Käyntikohteiden katselu ja poistaminen

Sijaintihistoria on Google-tilin asetus, joka luo aikajanan eli henkilökohtaisen kartan. Se auttaa sinua muistamaan paikat, joissa käyt, käyttämäsi reitit ja tekemäsi matkat. Kun sijaintihistoria on päällä, laitteesi tallentaa tarkan sijainnin laitteillesi ja Googlen palvelimille säännöllisesti, myös silloin kun et käytä Google-sovelluksia. Vain sinulla on pääsy sijaintihistoriaasi.

Lue lisää sijaintihistorian ylläpidosta ja poistamisesta.

Sijaintihistorian avulla voit saada Googlen palveluissa yksilöllisemmän käyttökokemuksen, esimerkiksi suosituksia niiden paikkojen perusteella, joissa käyt usein.

Muiden sijaintitietojen ylläpito

Jos keskeytät sijaintihistorian tallentamisen tai poistat sen tietoja, mutta verkko- ja sovellustoiminta tai jotkin muut asetukset ovat päällä, Google-tilillesi voidaan yhä tallentaa sijaintitietoja käyttäessäsi muita Googlen sivustoja, sovelluksia ja palveluja. Verkko- ja sovellustoiminta voi sisältää sijaintiasi koskevia tietoja laitteesi karkean alueen ja IP-osoitteen perusteella.

Esimerkiksi karkea sijaintisi voidaan tallentaa Haun ja Mapsin käyttösi yhteydessä, jos verkko- ja sovellustoiminta on päällä. Muut sijainnit, esim. tarkka sijaintisi, saatetaan tallentaa kuviesi yhteydessä kamerasovelluksen asetuksista riippuen.

Chromen ja muiden selainten historian ja evästeiden poistaminen

Historia- ja evästedatan avulla saat osoitepalkkiin parempia ehdotuksia. Löydät siis etsimäsi nopeammin.

Muun Google-toiminnan näkeminen

Voit ylläpitää myös muuta Google-toimintaa.

Nämä tiedot auttavat parantamaan Google-palvelujen tarjoamia tuloksia ja ehdotuksia.

Laitteen poistaminen tililtä
Voit tarkistaa laitteet, joilla on äskettäin kirjauduttu tilillesi. Jos et tunnista tai omista jotakin laitetta, poista se tililtäsi.
Tuotteen tai tilin poistaminen
Voit myös poistaa Google-tilisi milloin tahansa. Et välttämättä voi palauttaa sitä poistamisen jälkeen.

Henkilökohtaisten tietojen muokkaaminen

Tietoja minusta ‑sivulla voit muokata henkilökohtaisia tietojasi ja niiden näkyvyyttä muille. Nämä tiedot helpottavat yhteydenottoja Gmailin ja muiden Google-palvelujen kautta ja auttavat löytämään yhteisiä kiinnostuksen kohteita.

Katso kuinka voit muokata henkilökohtaisia tietojasi.

Mainosasetusten muuttaminen

Mainosasetuksilla voit määrittää tietoja, joiden perusteella Google näyttää mainoksia.

Tämän datan ansiosta näkemäsi mainokset liittyvät paremmin kiinnostuksesi kohteisiin.

Lue lisää Google-mainoksista ja mainosasetuksista.

Google-datan lataaminen

Voit ladata tai siirtää kuvia, sähköposteja, dokumentteja, yhteystietoja ja muuta dataa milloin tahansa. Voit siis käyttää luomaasi sisältöä, vaikka lopettaisit Google-palvelujen käytön tai poistaisit Google-tilisi.

Lue lisää datan lataamisesta.