Consultar, controlar i suprimir la informació del Compte de Google

Obteniu més informació sobre com podeu gestionar la informació i l'activitat del vostre Compte de Google. Podeu triar quin tipus d'activitat es desa al compte i quin s'utilitza per personalitzar la vostra experiència als serveis de Google.

Revisar la configuració de privadesa

Amb la Comprovació de privadesa, podeu consultar i canviar ràpidament la majoria de les opcions de configuració que s'expliquen a continuació.

Controlar quina activitat es desa

Utilitzeu els Controls d'activitat per triar quins tipus d'activitat es desen al compte. A continuació, s'indiquen alguns exemples d'activitat:

• Les cerques que feu.
  • Els llocs web que visiteu.
  • Els vídeos que mireu.
  • Els llocs on aneu.

Les dades d'activitat us permeten tenir una experiència millor a través d'una cerca més ràpida i una experiència més personalitzada als productes de Google. Sou l'única persona que pot veure la vostra activitat.

Obteniu més informació sobre com podeu controlar quina activitat es desa al vostre compte.

Fer un seguiment de l'activitat i suprimir-la

Els recursos següents us ajuden a revisar i controlar l'activitat desada al Compte de Google.

Consultar un resum de les dades

Al Tauler de control de Google podeu consultar un resum de les vostres dades de diferents serveis de Google, com ara Gmail, Drive i Calendar.

Consultar i suprimir l'activitat i els fitxers

La vostra activitat

Consulteu i suprimiu la vostra activitat, com ara les cerques que heu fet i els llocs web que heu visitat, a La meva activitat. Sou l'única persona que pot veure la vostra activitat.

Obteniu més informació sobre com podeu suprimir la vostra activitat.

Els vostres fitxers

Per veure i suprimir fotos, correus electrònics, documents i altres fitxers, aneu al producte de Google corresponent, com ara:

Consultar i suprimir els llocs on hàgiu estat

Quan teniu l'historial d'ubicacions activat, els llocs on aneu es desen al compte. Sou l'única persona que pot veure el vostre historial d'ubicacions.

Obteniu més informació sobre com podeu gestionar o suprimir l'historial d'ubicacions.

L'historial d'ubicacions permet millorar la vostra experiència de diverses maneres. Per exemple, Google pot suggerir rutes millors per desplaçar-vos diàriament a la feina i mostrar resultats més rellevants per a les cerques a Maps.

Gestionar altres dades d'ubicació

Si teniu activades altres opcions de configuració, com ara Activitat al web i en aplicacions, i poseu en pausa l'historial d'ubicacions o en suprimiu dades d'ubicació, pot ser que aquestes dades es continuïn desant al Compte de Google com a part de l'ús que feu d'altres llocs web, aplicacions i serveis de Google.

Per exemple, es poden desar dades d'ubicació com a part de l'activitat a la Cerca i a Maps quan teniu l'opció de configuració Activitat al web i en aplicacions activada, i es poden incloure a les vostres fotos en funció de la configuració de l'aplicació de càmera.

Suprimir l'historial i les galetes de Chrome i altres navegadors

Les dades de l'historial i de les galetes us poden ajudar a obtenir millors suggeriments a la barra d'adreces. D'aquesta manera, podeu trobar allò que cerqueu més de pressa.

Consultar altres activitats de Google

També podeu controlar altres activitats de Google, com ara Informació dels dispositius.

Aquesta informació pot ajudar a millorar els resultats i els suggeriments que veieu als serveis de Google.

Suprimir un dispositiu del compte
Podeu consultar els dispositius en què s'ha iniciat la sessió recentment al compte. Si no reconeixeu un dispositiu o no és vostre, suprimiu-lo del compte.
Suprimir un producte o el compte
Podeu suprimir el Compte de Google en qualsevol moment, però després és possible que no pugueu recuperar-lo.

Editar la informació personal

Aneu a Sobre mi per editar la informació personal i qui pot veure-la. Gràcies a aquesta informació, podeu estar en contacte amb altres usuaris en serveis de Google com ara Gmail o descobrir els interessos que compartiu.

Descobriu com podeu editar la informació personal.

Canviar la configuració d'anuncis

Podeu controlar la informació que Google fa servir per mostrar-vos anuncis amb la configuració d'anuncis.

Aquestes dades permeten que els anuncis que veieu siguin més rellevants per als vostres interessos.

Obteniu més informació sobre els anuncis de Google i la configuració d'anuncis.

Baixar les dades de Google

Podeu baixar o transferir dades com ara fotos, correus electrònics, documents i contactes en qualsevol moment. D'aquesta manera, podeu disposar del contingut que heu creat fins i tot si deixeu d'utilitzar els serveis de Google o suprimiu el Compte de Google.

Obteniu informació sobre com podeu baixar les vostres dades.

Més informació

Consulteu els recursos següents per obtenir més informació sobre les vostres dades i com les utilitza Google.