Primaire gebruikersnaam

Uw primaire gebruikersnaam is het e-mailadres dat u gebruikt om in te loggen op uw Google-account.

Als u Gmail gebruikt met uw account, is uw primaire gebruikersnaam uw Gmail-adres. Wanneer u inlogt bij Google, kunt u uw Gmail-adres en het wachtwoord van uw Google-account opgeven om producten, zoals Blogger, Google Agenda, Google Drive, enzovoort, te gaan gebruiken. Als u geen Gmail gebruikt met uw account, is uw gebruikersnaam waarschijnlijk een e-mailadres dat u gebruikt, zoals een Yahoo- of Hotmail-adres, dat u heeft opgegeven toen u uw Google-account maakte. Als u wilt inloggen bij Google, geeft u dat e-mailadres op als gebruikersnaam, samen met het wachtwoord voor uw Google-account.

Als u uw gebruikersnaam bent vergeten, kunnen we u mogelijk helpen via onze pagina voor accountherstel.