Bruk Gmail til å få tilgang til Google-kontoen din

Hvis du bruker Gmail, har du allerede en Google-konto. Med en Google-konto har du tilgang til Google-produkter uten ekstra kostnad, for eksempel Disk, Dokumenter, Kalender med mer.

Slik logger du på Google-kontoen din (eller andre Google-produkter):

1. Gå til påloggingssiden for produktet (for Google-kontoer er det myaccount.google.com).
  2. Skriv inn Gmail-brukernavnet ditt (alt som kommer før «@gmail.com»).
  3. Skriv inn passordet.

Vanlige problemer

Jeg tror ikke jeg har Gmail-konto

Nye Google-kontoer har Gmail som standard, så du skal allerede ha en Gmail-adresse hvis du har opprettet kontoen din nylig.

Hvis du aldri har opprettet en Gmail-konto, kan du registrere deg kostnadsfritt. Slik oppretter du en Gmail-konto:

1. Gå til Gmail.com.
  2. Velg Flere alternativer etterfulgt av Opprett en konto.
  3. Følg veiledningen på skjermen.
Jeg tror jeg har slettet Gmail-kontoen min

Hvis du allerede har en Google-konto og har slettet Gmail-kontoen din, kan du legge til Gmail i den nåværende kontoen din.

Slik legger du til Gmail:

1. Gå til mail.google.com.
  2. Logg på Google-kontoen din.
  3. Følg informasjonen på skjermen for å legge til Gmail i kontoen.

Når du legger til Gmail, blir Gmail-adressen det primære brukernavnet for kontoen din. Denne adressen er det andre ser når du deler informasjon, for eksempel bilder eller dokumenter, fra Google-kontoen din. Den opprinnelige e-postadressen din blir nå gjenopprettingsadressen til kontoen din.

Hvis du har flere spørsmål, kan du gå til brukerstøtten for Gmail.