Mens vi utførte rutinemessig vedlikehold, ble en rekke brukere logget av Google-kontoene sine. Hvis du ble berørt av dette, kan du logge på igjen med det vanlige brukernavnet og passordet ditt på https://accounts.google.com. Hvis du ikke husker passordet eller av en annen grunn ikke får logget på, kan du gjenopprette kontopassordet ditt her. Av sikkerhetsgrunner kan ikke brukerstøtteavdelingen vår hjelpe deg med passordsproblemer.

Bruk Gmail til å få tilgang til Google-kontoen din

Hvis du bruker Gmail, har du allerede en Google-konto. Med en Google-konto har du tilgang til gratis Google-produkter, for eksempel Disk, Dokumenter, Kalender med mer.

Sånn logger du på Google-kontoen din (eller andre Google-produkter):

1. Gå til påloggingssiden for produktet (for Google-kontoer er denne myaccount.google.com).
  2. Skriv inn Gmail-brukernavnet ditt (alt som kommer før «@gmail.com»).
  3. Skriv inn passordet.

Vanlige problemer

Jeg tror ikke jeg har Gmail-konto

Nye Google-kontoer kommer med Gmail, så du skal allerede ha en Gmail-adresse hvis du nylig opprettet kontoen din.

Hvis du aldri har opprettet noen Gmail-konto, kan du registrere deg gratis. Sånn oppretter du en Gmail-konto:

1. Gå til Gmail.com .
  2. Velg Opprett en konto øverst til høyre på siden.
  3. Følg instruksjonene på skjermen.
Jeg tror jeg har slettet Gmail-kontoen min

Hvis du allerede har en Google-konto og har slettet Gmail-kontoen din, kan du legge til Gmail i den nåværende kontoen din.

Sånn legger du til Gmail:

1. Gå til mail.google.com.
  2. Logg på Google-kontoen din.
  3. Følg informasjonen på skjermen for å legge til Gmail i kontoen.

Når du legger til Gmail, blir Gmail-adressen det primære brukernavnet for kontoen din. Denne adressen er det andre ser når du deler informasjon, for eksempel bilder eller dokumenter, fra Google-kontoen din. Den opprinnelige e-postadressen din blir nå gjenopprettingsadressen til kontoen din.

Hvis du har flere spørsmål, kan du gå til brukerstøtten for Gmail.