Slik bruker du Gmail

Gmail og Google-kontoer er knyttet sammen på følgende vis:

Hvis du bruker Gmail, har du allerede en Google-konto, og du har tilgang til følgende:

• Gratis Google-produkter, som for eksempel Google Kalender, Google Grupper, Picasa, Nettlogg med mer.
  • AdWords og Google Checkout.

Bare skriv inn brukernavnet (det som kommer før @gmail.com) og passordet for Gmail når du vil logge på et av produktene som er nevnt ovenfor.

Hvis du ikke bruker Gmail, kan du registrere deg for Gmail gratis. Gå til startsiden for Gmail og klikk på koblingen Opprett en konto under påloggingsfeltet.

Hvis du allerede har en Google-konto, kan du legge til Gmail i den nåværende kontoen din, eller opprette en ny konto. Hvis du ønsker å legge til Gmail i den eksisterende Google-kontoen, må du klikke på koblingen Logg på her. Nye Google-kontoer kommer med Gmail, så du skal allerede ha en Gmail-adresse hvis du nylig opprettet kontoen din.

Når du legger til Gmail, blir Gmail-adressen din det primære brukernavnet for kontoen din. Denne adressen blir det andre ser når du deler informasjon, som for eksempel bilder eller dokumenter fra Google-kontoen din. Den opprinnelige e-postadressen din blir nå gjenopprettingsadressen til kontoen din.

Hvis du har spørsmål, kan du gå til Gmails brukerstøtte.