Werken met Gmail

Hieronder leest u hoe Gmail en Google Accounts aan elkaar zijn gerelateerd.

Als u Gmail gebruikt, beschikt u over een Google-account en heeft u toegang tot:

• Gratis Google-producten, waaronder Google Agenda, Google Discussiegroepen, Picasa, Google-geschiedenis en nog veel meer.
  • AdWords en Google Checkout.

U hoeft alleen uw Gmail-gebruikersnaam (alles vóór '@gmail.com') en het wachtwoord voor Gmail op te geven wanneer u zich wilt aanmelden voor een van de bovenstaande producten.

Als Gmail niet gebruikt,kunt u zich gratis aanmelden voor Gmail. Ga naar de startpagina van Gmail en klik op de link Een account maken onder het inlogvak.

Als u al een Google-account heeft, kunt u Gmail toevoegen aan uw huidige account of een nieuw account maken. Als u Gmail wilt toevoegen aan uw huidige Google-account, klikt u op de link hier inloggen. Nieuwe Google-accounts beschikken al over Gmail, dus u moet al een Gmail-adres hebben als u uw account onlangs heeft gemaakt.

Wanneer u Gmail toevoegt, wordt uw Gmail-adres de primaire gebruikersnaam voor uw account. Dit is wat andere gebruikers te zien krijgen wanneer u informatie, zoals documenten of foto's, deelt vanuit uw Google-account. Uw oorspronkelijke e-mailadres wordt het hersteladres voor uw account.

Bezoek het Helpcentrum van Gmail als u vragen of opmerkingen heeft.