Gmail gebruiken voor toegang tot uw Google-account

Als u Gmail gebruikt, heeft u al een Google-account. Met een Google-account kunt u toegang krijgen tot gratis Google-producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer.

Inloggen op uw Google-account (of bij een Google-product):

1. Ga naar de inlogpagina van het product (voor Google-accounts is dit myaccount.google.com).
  2. Geef uw Gmail-gebruikersnaam op (alles wat vóór '@gmail.com' wordt weergegeven).
  3. Geef uw wachtwoord op.

Veelvoorkomende problemen

Ik denk niet dat ik een Google-account heb

Nieuwe Google-accounts beschikken al over Gmail, dus u moet al een Gmail-adres hebben als u uw account onlangs heeft gemaakt.

Als u nooit een Gmail-account heeft gemaakt, kunt u zich gratis aanmelden. U maakt als volgt een Gmail-account:

1. Ga naar Gmail.com.
  2. Selecteer Een account maken in de rechterbovenhoek van de pagina.
  3. Volg de instructies op het scherm.
Ik denk dat ik mijn Gmail-account heb verwijderd

Als u al een Google-account heeft en uw Gmail-account heeft verwijderd, kunt u Gmail toevoegen aan uw huidige Google-account.

U voegt als volgt Gmail toe:

1. Ga naar mail.google.com.
  2. Log in op uw Google-account.
  3. Volg de instructies op het scherm om Gmail aan uw account toe te voegen.

Wanneer u Gmail toevoegt, wordt uw Gmail-adres de primaire gebruikersnaam voor uw account. Dit is wat andere gebruikers te zien krijgen wanneer u informatie, zoals documenten of foto's, deelt vanuit uw Google-account. Uw oorspronkelijke e-mailadres wordt het hersteladres voor uw account.

Als u nog vragen heeft, gaat u naar het Helpcentrum van Gmail.

hc_author_ashley

Ashley is Google Accounts-expert en auteur van deze Help-pagina. Laat hieronder feedback achter over hoe ze de pagina kan verbeteren.