Google-tilin käyttäminen Gmail-osoitteella

Jos käytät Gmailia, sinulla on jo Google-tili. Google-tilin avulla voit käyttää maksutta Googlen tuotteita, muun muassa Drivea, Docsia ja Kalenteria.

Näin voit kirjautua Google-tilillesi (tai Googlen tuotteisiin):

1. Siirry tuotteen kirjautumissivulle. Google-tileillä se on myaccount.google.com.
  2. Kirjoita Gmail-käyttäjätunnuksesi (sähköpostiosoitteesi ilman @gmail.com-loppuosaa).
  3. Lisää salasana.

Tavallisia ongelmia

Minulla ei ehkä ole Gmail-tiliä

Uusissa Google-tileissä on Gmail valmiina, joten jos olet luonut tilisi äskettäin, sinulla pitäisi jo olla Gmail-osoite.

Jos et ole luonut Gmail-tiliä, voit tehdä niin maksutta. Näin voit luoda Gmail-tilin:

1. Siirry osoitteeseen gmail.com.
  2. Valitse Lisäasetukset ja sitten Luo tili.
  3. Seuraa ohjeita näytöllä.
Olen ehkä poistanut Gmail-tilini

Jos sinulla on jo Google-tili mutta olet poistanut Gmail-tilisi, voit lisätä Gmailin nykyiselle Google-tilillesi.

Näin voit lisätä Gmailin tilillesi:

1. Siirry osoitteeseen mail.google.com.
  2. Kirjaudu Google-tilillesi.
  3. Lisää Gmail tilillesi ohjeiden mukaan.

Kun lisäät Gmailin, Gmail-osoitteesta tulee tilisi ensisijainen käyttäjätunnus. Se näkyy muille, kun jaat Google-tilisi kautta tietoja, kuten dokumentteja tai valokuvia. Alkuperäisestä sähköpostiosoitteestasi tulee tilisi palautusosoite.

Jos sinulla on vielä kysyttävää, siirry Gmailin ohjekeskukseen.