Brug Gmail til at få adgang til din Google-konto

Hvis du bruger Gmail, har du allerede en Google-konto. Med en Google-konto har du omkostningsfri adgang til Google-produkter som f.eks. Drev, Docs, Kalender og mange flere.

Sådan logger du ind på din Google-konto (eller i andre Google-produkter):

1. Gå til loginsiden for produktet (for Google Konti er det myaccount.google.com).
  2. Angiv dit Gmail-brugernavn (alt det, der står foran "@gmail.com").
  3. Angiv din adgangskode.

Generelle problemer

Jeg tror ikke, at jeg har en Gmail-konto

Gmail medfølger for nye Google-konti, så du bør allerede have en Gmail-adresse, hvis du har oprettet din konto for nylig.

Hvis du ikke tidligere har oprettet en Gmail-konto, kan du tilmelde dig uden beregning. Sådan opretter du en Gmail-konto:

1. Gå til Gmail.com.
  2. Vælg Flere valgmuligheder og så Opret en konto.
  3. Følg vejledningen på skærmen.
Jeg tror, at jeg har slettet min Gmail-konto

Hvis du allerede har en Google-konto, men har slettet din Gmail-konto, kan du føje Gmail til din nuværende Google-konto.

Sådan tilføjer du Gmail:

1. Gå til mail.google.com.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Følg oplysningerne på skærmen for at føje Gmail til din konto.

Når du tilføjer Gmail, bliver din Gmail-adresse det primære brugernavn på din konto. Dette vil være, hvad andre ser, når du deler oplysninger såsom dokumenter eller billeder fra din Google-konto. Din oprindelige-mailadresse bliver mailadressen til gendannelse for din konto.

Hvis du har flere spørgsmål, kan du gå til Hjælp til Gmail.