Utilitzar Gmail per accedir al teu Compte de Google

Si utilitzes Gmail, ja tens un Compte de Google. Amb un Compte de Google, tens accés als productes de Google sense cost econòmic, com ara Drive, Documents, Calendar i més.

Per iniciar la sessió al teu Compte de Google (o a qualsevol altre producte de Google):

1. Ves a la pàgina d'inici de sessió del producte (per als Comptes de Google és myaccount.google.com).
  2. Introdueix el teu nom d'usuari de Gmail (tot el que hi ha abans de "@gmail.com").
  3. Introdueix la contrasenya.

Problemes habituals

Crec que no tinc cap compte de Gmail

Els Comptes de Google nous ja incorporen Gmail, de manera que ja hauries de tenir una adreça de Gmail si has creat el teu compte fa poc.

Si no has creat mai cap compte de Gmail, pots registrar-te sense cost econòmic. Per crear-ne un:

1. Ves a Gmail.com.
  2. Selecciona Més opcions i després Crea un compte.
  3. Segueix les instruccions en pantalla.
Crec que he suprimit el meu compte de Gmail

Si ja tens un Compte de Google i has suprimit el teu compte de Gmail, pots afegir Gmail al Compte de Google actual.

Per afegir-hi Gmail:

1. Ves a mail.google.com.
  2. Inicia la sessió al teu Compte de Google.
  3. Segueix les indicacions de la pantalla per afegir Gmail al teu compte.

Quan afegeixis Gmail, la teva adreça de Gmail es convertirà en el nom d'usuari principal del teu compte. Serà la que altres persones veuran quan comparteixis informació, com ara documents o fotos, des del teu Compte de Google. La teva adreça electrònica original es convertirà en l'adreça de recuperació del teu compte.

Si tens cap dubte més, visita el Centre d'ajuda de Gmail.