Utilitzar Gmail per accedir al compte de Google

Si utilitzeu Gmail, ja teniu un compte de Google. Amb el compte de Google, podeu accedir de franc a productes de Google, com ara Drive, Documents, Calendar i d'altres.

Per iniciar la sessió al compte de Google (o a qualsevol altre producte de Google):

1. Aneu a la pàgina d'inici de sessió del producte (per al compte de Google és myaccount.google.com).
  2. Introduïu el vostre nom d'usuari de Gmail (tot el que hi ha abans d'"@gmail.com").
  3. Introduïu la contrasenya.

Problemes habituals

Crec que no tinc cap compte de Gmail

Els comptes de Google nous ja incorporen Gmail, de manera que ja hauríeu de tenir una adreça de Gmail si heu creat el compte fa poc.

Si no heu creat mai cap compte de Gmail, us hi podeu registrar de franc. Per crear-ne un, seguiu aquests passos:

1. Aneu a Gmail.com.
  2. Seleccioneu Més opcions i després Crea un compte.
  3. Seguiu les instruccions de la pantalla.
Crec que he suprimit el meu compte de Gmail

Si ja teniu un compte de Google i heu suprimit el compte de Gmail, podeu afegir Gmail al compte de Google actual.

Per afegir-hi Gmail:

1. Aneu a mail.google.com.
  2. Inicieu la sessió al compte de Google.
  3. Seguiu les indicacions de la pantalla per afegir Gmail al vostre compte.

Quan afegiu Gmail, la vostra adreça de Gmail es convertirà en el nom d'usuari principal del compte. Serà la que altres persones veuran quan compartiu informació, com ara documents o fotos, des del vostre compte de Google. La vostra adreça electrònica original es convertirà en l'adreça de recuperació del compte.

Si teniu cap dubte més, visiteu el Centre d'ajuda de Gmail.