Hvis du for nylig er blevet logget ud af din konto, skal du logge ind igen med dit normale brugernavn og din normale adgangskode på https://accounts.google.com. Hvis du ikke kan huske din adgangskode eller af andre årsager ikke kan logge ind, kan du gendanne din adgangskode her. Vores supportagenter kan ikke hjælpe dig, hvis du har problemer med din adgangskode. Du skal løse problemet online.

Fjern adresser fra din konto

Sådan fjerner du en alternativ e-mailadresse fra din Google-konto:

1. Log ind på din konto på myaccount.google.com.
  2. Vælg E-mail i feltet Personlige oplysninger.
  3. Vælg Rediger ud for Andre e-mailadresser.
  4. Fjern den relevante e-mailadresse ved at klikke på "X" under "Skift dine tilknyttede e-mailadresser".

Se hvilke brugernavne, du kan fjerne fra din Google-konto.