I forbindelse med den løbende vedligeholdelse blev et antal brugere logget ud af deres Google-konti. Hvis det skete for dig, kan du logge ind igen med det brugernavn og den adgangskode, du normalt bruger, på https://accounts.google.com. Hvis du ikke kan huske din adgangskode eller ikke kan logge ind af en anden grund, kan du gendanne adgangskoden til din konto her. Af sikkerhedsmæssige årsager kan vores supportmedarbejdere ikke hjælpe med adgangskodeproblemer.

Fjern adresser fra din konto

Sådan fjerner du en alternativ e-mailadresse fra din Google-konto:

1. Log ind på din konto på myaccount.google.com.
  2. Vælg E-mail i feltet Personlige oplysninger.
  3. Vælg Rediger ud for Andre e-mailadresser.
  4. Fjern den relevante e-mailadresse ved at klikke på "X" under "Skift dine tilknyttede e-mailadresser".

Se hvilke brugernavne, du kan fjerne fra din Google-konto.