Der findes allerede en konto med din e-mail-adresse

Hvis du får en meddelelse om, at der er registreret en Google-konto med din e-mail-adresse, og du ikke selv har oprettet den, har en anden bruger sandsynligvis indtastet din e-mail-adresse ved en fejl i et forsøg på at oprette en konto. Hvis du ikke vil bruge denne konto, behøver du ikke foretage dig yderligere.

Hvis du beslutter dig for at bruge denne konto eller for at slette den, skal du først nulstille kontoens adgangskode. Det gør du ved at følge instruktionerne i denne artikel i Hjælp.

Hvis du mener, at en anden bruger udgiver sig for at være dig online, bedes du kontakte de lokale myndigheder. Hvis du vil rapportere misbrug af personlige oplysninger på orkut.com, kan du finde flere oplysninger i Hjælp til orkut.