Uw beveiligingssleutels bestellen

Als u 'Geavanceerde beveiliging' heeft, is het verstandig om twee sleutels te gebruiken: een primaire sleutel die verbinding maakt met telefoons en computers, en een back-upsleutel.

Beveiligingssleutels kiezen

Als uw primaire telefoon een Android-telefoon is

Belangrijk: Wegens COVID-19 hebben we aanmelding met de ingebouwde beveiligingssleutel van uw telefoon tijdelijk opgeschort. U kunt zich nog steeds aanmelden met de twee beveiligingssleutels die u heeft aangeschaft. Een andere optie is dat u zich op onze wachtlijst plaatst om u op een later moment alsnog aan te melden met de ingebouwde beveiligingssleutel van uw telefoon.

De ingebouwde beveiligingssleutel van uw telefoon gebruiken

1. Als u een smartphone met Android 7.0 of hoger heeft, kunt u de ingebouwde beveiligingssleutel van uw telefoon gebruiken als primaire beveiligingssleutel voor toegang tot iPhones, iPads en computers.
  2. Een back-upsleutel kopen:

Een sleutelset bestellen

Als u de ingebouwde beveiligingssleutel van uw telefoon niet kunt gebruiken, moet u twee sleutels bestellen. Koop een primaire sleutel die u zowel met uw telefoon als uw computer kunt verbinden en een tweede beveiligingssleutel met een USB-aansluiting, die als back-up dient.

We stellen de volgende sleutelsets voor:

Tip: Als u voornamelijk nieuwere Macbooks of Chromebooks gebruikt, kan het verstandig zijn om een USB-C-back-upsleutel te gebruiken, zoals de Titan USB-C of de YubiKey 5C.
Als uw primaire telefoon een iPhone is

De ingebouwde beveiligingssleutel van uw telefoon gebruiken

Belangrijk: Wegens COVID-19 hebben we aanmelding met de ingebouwde beveiligingssleutel van uw telefoon tijdelijk opgeschort. U kunt zich nog steeds aanmelden met de twee beveiligingssleutels die u heeft aangeschaft. Een andere optie is dat u zich op onze wachtlijst plaatst om u op een later moment alsnog aan te melden met de ingebouwde beveiligingssleutel van uw telefoon.
  1. Stel de ingebouwde beveiligingssleutel van uw iPhone in. Als u een iPhone met iOS 10 of hoger heeft, kunt u de ingebouwde beveiligingssleutel van uw telefoon gebruiken als uw primaire beveiligingssleutel voor toegang tot computers, iPhones en iPads.
  2. Een back-upsleutel kopen:

Een sleutelset bestellen

Als u de ingebouwde beveiligingssleutel van uw telefoon niet kunt gebruiken, moet u twee sleutels bestellen: een primaire sleutel die verbinding kan maken met uw iPhone en computers, en een back-upbeveiligingssleutel.

Belangrijk: Beveiligingssleutels kunnen op de volgende manieren verbinding maken met uw iOS-apparaten:

NFC USB Bluetooth *
iPhones met iOS 13.3 of hoger Ja Ja Ja
iPads met iOS 13.3 of hoger Nee Ja Ja
iPhones en iPads met een ouder OS Nee Nee Ja

* De ingebouwde beveiligingssleutel van uw telefoon maakt verbinding met bluetooth.

We stellen de volgende sleutelsets voor:

U kunt ook de Titan-beveiligingssleutel via bluetooth/NFC/USB of de Feitian MultiPass FIDO-beveiligingssleutel kopen als uw primaire sleutel en een back-upsleutel met USB-aansluiting naar keuze.

Tip: Als u voornamelijk nieuwere Macbooks of Chromebooks gebruikt, kan het verstandig zijn om een USB-C-back-upsleutel te gebruiken, zoals de Titan USB-C of de YubiKey 5C.

Over Titan-beveiligingssleutels

Titan-beveiligingssleutels zijn verkrijgbaar in de Google Store en werken met de meeste Android-, Chrome OS-, en iOS-apparaten en macOS- of Windows-computers. Meer informatie over Titan-beveiligingssleutels en hun beschikbaarheid.
Tip: Voor de beveiliging van politieke organisaties met 'Geavanceerde beveiliging' zijn we een partnerschap aangegaan met Defending Digital Campaigns om gratis Titan-beveiligingssleutels te leveren. Neem contact op met Defending Digital Campaigns om te informeren of uw team in aanmerking komt voor gratis sleutels.

Waar u andere beveiligingssleutels kunt kopen

Uw opties verschillen afhankelijk van waar u woont. Voor het gemak geven we hier links naar Amazon weer. Als er via Amazon geen sleutels beschikbaar zijn waar u woont, raden we u aan om bij Yubico of Feitian te kijken of u er via die websites rechtstreeks een kunt bestellen. Als dit niet mogelijk is, zoekt u FIDO U2F Security Key en bestelt u er een bij een vertrouwde winkel.