Canviar les persones que es desen i se suggereixen com a contactes

Veureu contactes suggerits en alguns serveis de Google, com ara en començar a escriure el nom d'una persona en un correu electrònic nou a Gmail. Podeu controlar les persones que es desen i se suggereixen com a contactes.

Qui es mostra com a suggeriment

• Les persones que heu afegit als contactes.
  • Les persones amb qui heu interaccionat en serveis de Google es desen automàticament a Altres contactes. Podeu indicar que es deixi de fer en qualsevol moment.

Controlar qui es desa com a contacte

Afegir contactes manualment
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu Contactes .
  2. A la part inferior dreta, toqueu Afegeix Afegeix una pregunta.
  3. Introduïu la informació de contacte de la persona en qüestió.
  4. Toqueu Desa.
Desar informació de contacte en interaccionar amb persones

Podeu decidir si voleu que es desi automàticament la informació de contacte de les persones amb qui interaccioneu en determinats serveis de Google, com ara:

• Persones amb qui heu compartit contingut, com ara un document a Drive.
  • Persones que formen part d'esdeveniments, grups o contingut en què participeu, com ara un àlbum compartit a Google Fotos.

Començar a desar contactes automàticament o deixar de fer-ho

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Configuració del dispositiu i, a continuació, Google i, a continuació, Gestiona el teu Compte de Google.
  2. A la part superior, toqueu Persones i compartició.
  3. A "Contactes", toqueu Informació de contacte desada a partir de les interaccions.
  4. Activeu o desactiveu Desa la informació de contacte quan interacciones amb persones.
  5. Si feu servir Gmail, trieu si voleu que Gmail desi informació de contacte dels destinataris dels correus electrònics que envieu:
    1. A l'ordinador, aneu a Configuració de Gmail.
    2. A "Crea contactes per a la compleció automàtica", trieu una opció.
    3. A la part inferior de la pàgina, feu clic a Desa els canvis.

Editar o suprimir contactes

Perquè les persones deixin de mostrar-se com a suggeriments, seguiu els passos que trobareu a continuació per suprimir-les.

Contactes que heu afegit
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu Contactes .
  2. Toqueu un contacte.
  3. Aquí podeu:
    • Modificar-ne la informació: a la part inferior dreta, toqueu Edita Edita. Feu-hi els canvis que vulgueu. A la part superior, seleccioneu Desa.
    • Suprimir un contacte: a la part superior dreta, toqueu Més Més i, a continuació, Suprimeix.
Contactes que s'han desat automàticament
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu Contactes .
  2. A la part superior dreta, seleccioneu el Compte de Google que tingui els contactes que voleu modificar.
  3. A la part inferior, toqueu Corregeix i gestiona i, a continuació, Combina i corregeix.
  4. Toqueu Afegeix persones a qui envies correus habitualment.
  5. Aquí podeu: