Canviar les persones que es desen i se suggereixen com a contactes

Veureu els contactes suggerits en alguns serveis de Google, com ara en començar a escriure el nom d'una persona en un correu electrònic nou a Gmail. Podeu controlar les persones que es desen i se suggereixen com a contactes.

Qui es mostra com a suggeriment

• Les persones que heu afegit als contactes.
  • Les persones amb qui heu interaccionat en serveis de Google es desen automàticament a Altres contactes. Podeu impedir que els contactes es desin automàticament sempre que vulgueu.

Controlar qui es desa com a contacte

Afegir contactes personalment
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Contactes Contactes.
  2. A la part inferior dreta, toqueu Afegeix Afegeix.
  3. Introduïu la informació de contacte de la persona en qüestió.
  4. Toqueu Desa.
Desar informació de contacte en interaccionar amb persones

Podeu decidir si voleu que es desi automàticament la informació de contacte de les persones amb qui interaccioneu en determinats serveis de Google, com ara:

• Persones amb qui heu compartit contingut, com ara un document a Drive.
  • Persones que formen part d'esdeveniments o de grups dels quals sou integrants, o amb qui compartiu contingut, com ara un àlbum a Google Fotos.

Començar a desar automàticament o deixar de fer-ho

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Configuració i, a continuació, Google Compte de Google.
  2. A la part superior, toqueu Informació personal.
  3. A "Contactes", toqueu Suggeriments de contactes.
  4. Activeu o desactiveu l'opció Desa la informació de contacte dels usuaris amb qui interacciones.
  5. Si feu servir Gmail, trieu si voleu que Gmail desi informació de contacte dels destinataris dels correus electrònics que envieu:
    1. A l'ordinador, aneu a Configuració de Gmail.
    2. Trieu una opció a "Crea contactes per a la compleció automàtica".
    3. A la part inferior de la pàgina, feu clic a Desa els canvis.

Editar o suprimir contactes

Perquè les persones deixin de mostrar-se com a suggeriments, seguiu els passos que trobareu a continuació per suprimir-les.

Contactes que heu afegit
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Contactes Contactes.
  2. Toqueu un contacte.
  3. Aquí podeu fer el següent:
    • Modificar-ne la informació: a la part inferior dreta, toqueu Edita Edita. Feu-hi els canvis que vulgueu. A la part superior, seleccioneu Desa.
    • Suprimir un contacte: a la part superior dreta, toqueu Més Més i, a continuació, Suprimeix.
Contactes que s'han desat automàticament
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Contactes Contactes.
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú Menú i, a continuació, Suggeriments.
  3. Toqueu Afegeix persones amb qui contactis sovint.
  4. Aquí podeu fer el següent:
    • Modificar-ne la informació: toqueu Afegeix als contactes. Feu-hi els canvis que vulgueu. Toqueu Desa.
    • Suprimir un contacte: toqueu Ignora. Perquè el contacte no es torni a afegir, seguiu els passos perquè es deixi de desar automàticament.