Canviar les persones que es desen i se suggereixen com a contactes

Veureu els contactes suggerits en alguns serveis de Google, com ara en començar a escriure el nom d'una persona en un correu electrònic nou a Gmail. Podeu controlar les persones que es desen i se suggereixen com a contactes.

Qui es mostra com a suggeriment

• Les persones que heu afegit als contactes.
  • Les persones amb qui heu interaccionat en serveis de Google es desen automàticament a Altres contactes. Podeu impedir que els contactes es desin automàticament sempre que vulgueu.

Controlar qui es desa com a contacte

Afegir contactes personalment
  1. Inicieu la sessió a Contactes de Google. Veureu una llista dels contactes que heu afegit.
  2. A la part inferior dreta, seleccioneu Afegeix Afegeix.
  3. Introduïu la informació de contacte de la persona en qüestió.
  4. Seleccioneu Desa.
Desar informació de contacte en interaccionar amb persones

Quan interaccioneu amb persones en productes de Google, podeu desar automàticament la seva informació de contacte, com ara els noms, les adreces electròniques i els números de telèfon. Si aquesta opció de configuració està activada, es desarà la informació de contacte de:

• Persones amb qui heu compartit contingut, com ara un document a Drive.
  • Persones que comparteixen contingut amb el vostre usuari, com ara àlbums compartits a Google Fotos.
  • Persones que formen part d'esdeveniments o de grups dels quals sou integrants.

Començar a desar automàticament o deixar de fer-ho

1. Aneu a la secció Informació de contacte desada a partir d'interaccions del compte de Google.
  2. Activeu o desactiveu Desa la informació de contacte quan interacciones amb persones.
  3. Si feu servir Gmail, trieu si voleu que Gmail desi informació de contacte dels destinataris dels correus electrònics que envieu:
    1. A l'ordinador, aneu a Configuració de Gmail.
    2. Trieu una opció a "Crea contactes per a la compleció automàtica".
    3. A la part inferior de la pàgina, feu clic a Desa els canvis.

Editar o suprimir contactes

Perquè les persones deixin de mostrar-se com a suggeriments, seguiu els passos que trobareu a continuació per suprimir-les.

Contactes que heu afegit
  1. Inicieu la sessió a Contactes de Google.
  2. Feu clic en un contacte o toqueu-lo.
  3. Aquí podeu fer el següent:
    • Modificar-ne la informació: a la part superior dreta, seleccioneu Edita Edita. Feu-hi els canvis que vulgueu. A la part inferior, seleccioneu Desa.
    • Suprimir un contacte: a la part superior dreta, seleccioneu Més Més Després Suprimeix.
Contactes que s'han desat automàticament
  1. Inicieu la sessió a Contactes de Google.
  2. A l'esquerra, seleccioneu Altres contactes.
  3. Feu clic en un contacte o toqueu-lo.
  4. Aquí podeu fer el següent:
    • Modificar-ne la informació: a la part superior dreta, seleccioneu Afegeix als contactes Afegeix persones. Feu-hi els canvis que vulgueu. A la part inferior, seleccioneu Desa.
    • Suprimir un contacte: a la part superior dreta, seleccioneu Més Més Després Suprimeix. Perquè el contacte no es torni a afegir, seguiu els passos perquè es deixi de desar automàticament.