Canviar les persones que es desen i se suggereixen com a contactes

Veureu contactes suggerits en alguns serveis de Google, com ara en començar a escriure el nom d'una persona en un correu electrònic nou a Gmail. Podeu controlar les persones que es desen i se suggereixen com a contactes.

Qui es mostra com a suggeriment

Els suggeriments es basen en diversos senyals relacionats amb els vostres contactes i interaccions, com ara un contacte destacat o un contacte a qui recentment heu enviat un correu electrònic. Els contactes suggerits inclouen les persones que heu afegit als contactes. Les persones amb qui heu interaccionat en serveis de Google es desen automàticament a "Altres contactes".

Consell: podeu indicar que es deixi de fer en qualsevol moment.

Controlar qui es desa com a contacte

Afegir contactes manualment
  1. Obre l'aplicació Contactes al telèfon o a la tauleta Android.
  2. A la part inferior dreta, toca Afegeix Afegeix una pregunta.
  3. Introdueix la informació de contacte de la persona en qüestió.
  4. Toca Desa.
Desar la informació de contacte de les persones amb qui interacciones

En determinats serveis de Google, pots decidir si vols desar automàticament la informació de contacte de les persones amb qui interacciones, com ara:

• Persones amb qui has compartit contingut, com ara un document a Drive.
  • Persones que formen part d'esdeveniments, de grups o de contingut a què tu també pertanys, com ara un àlbum compartit a Google Fotos.
  • Persones que marquis com a conegudes.

Iniciar o aturar la funció per desar la informació de contacte automàticament

1. Obriu l'aplicació Configuració del dispositiu i toqueu Google i, a continuació, Gestiona el teu Compte de Google.
  2. A la part superior, toca Persones i compartició.
  3. A "Contactes", toca Informació de contacte desada a partir de les interaccions.
  4. Activa o desactiva Desa la informació de contacte de les persones amb qui interacciones.
  5. Si fas servir Gmail, tria si vols que desi la informació de contacte de les persones a qui envies correus electrònics:
    1. A l'ordinador, ves a Configuració de Gmail.
    2. A "Crea contactes per a la compleció automàtica", tria una opció.
    3. A la part inferior de la pàgina, fes clic a Desa els canvis.

Canviar o suprimir contactes

Per editar o suprimir contactes, segueix aquests passos.

Contactes que has afegit
  1. Al dispositiu Android, obre l'aplicació Contactes Contactes.
  2. Toca un contacte.
    • Modifica la informació:
      1. A la part superior dreta, toca Edita Edita.
      2. Fes els canvis que vulguis.
      3. A la part superior dreta, toca Desa.
    • Suprimeix un contacte: a la part superior dreta, toca Més Més i després Suprimeix.
Contactes que s'han desat automàticament
  1. Al dispositiu Android, obre l'aplicació Contactes Contactes.
  2. A la part superior, toca la barra de cerca.
    • Cerca el contacte que vols modificar.
  3. A la secció Altres contactes dels resultats de la cerca, toca el contacte que vols marcar.
  4. A la part superior dreta, toca Afegeix als contactes i després Edita.
    • Fes els canvis que vulguis.
  5. A la part superior dreta, toca Desa.

Consells:

true
Et donem la benvinguda al Compte de Google!

Hem vist que tens un Compte de Google nou! Obtén informació sobre com pots millorar la teva experiència amb la llista de comprovació del teu Compte de Google.