Finn ut mer om Googles nye påloggingsside

Påloggingssiden for Google-kontoen din ser litt annerledes ut, men den fungerer på akkurat samme måte som før.

Images of old and new sign-in pages

Hva er likt?

• Påloggingstrinnene er de samme som før. Du skriver inn informasjonen du vanligvis legger inn, for eksempel e-postadressen din og passordet ditt.
  • Du bruker kontoen din til å logge sikkert på de samme Google-tjenestene som før.

Hvorfor er siden endret?

Den nye påloggingssiden har bedre layout for alle skjermtyper, inkludert store og brede skjermer. Påloggingssiden justeres etter skjermstørrelsen.

Hvor er endringen gjort?

Den nye påloggingssiden vises på

• datamaskiner
  • telefoner
  • nettbrett

Du ser den når du logger på Google-apper eller Google-tjenester i en nettleser, for eksempel Chrome.

Hvis du bruker en eldre versjon av en nettleser, ser du kanskje fortsatt den gamle påloggingssiden.

Hvordan kan du bidra til å holde kontoen din sikker?

For å styrke sikkerheten for kontoen din bør du

• gjennomføre en sikkerhetssjekk for å gjennomgå sikkerhetsinnstillingene og aktiviteten for kontoen
  • gå til sikkerhetssenteret for å finne ut om verktøy for personvern og sikkerhet på nettet

Hvis du logger på en enhet som ikke er din, bør du finne ut hvordan du kan surfe privat, for å bidra til å holde kontoen din sikker.

Løs problemer

Fjern kontoen din fra påloggingssiden
  1. Logg av en nettleser – som Chrome – på datamaskinen din.
  2. Velg Fjern en konto under kontolisten.
  3. Velg Fjern Fjern ved siden av en konto.
  4. Valgfritt: Hvis du har logget på andre nettlesere, for eksempel Firefox eller Safari, bør du gjenta disse trinnene for hver av dem.
Bytt språk på påloggingssiden
  1. Velg det nåværende språket nederst.
  2. Velg et språk.

For å endre det foretrukne språket ditt for alle Google-tjenester, gå til språk-delen av Google-kontoen.

Brukernavn og passord vises ikke automatisk lenger

Hvis du har tatt i bruk en løsning for å lagre brukernavnet og passordet ditt, bør du sjekke nettstedet for denne løsningen for å få hjelp. Løsninger for passordlagring kan inngå i nettlesere (som Firefox) eller være frittstående programvare.

Få hjelp hvis du ikke kan logge på kontoen din.

Har du spørsmål?

Hvis du vil vite mer om den nye påloggingssiden, kan du gå til hjelpeforumet.

true
Velkommen til Google-kontoen!

Vi ser at du har fått en ny Google-konto! Finn ut hvordan du kan få en bedre opplevelse med sjekklisten for Google-kontoen din.