Få oplysninger om Googles nye loginside

Siden, hvor du logger ind på din Google-konto, ser en smule anderledes ud, men fungerer stadig på samme måde.

Images of old and new sign-in pages

Følgende er det samme som før

• Trinene for at logge ind er de samme. Du indtaster de samme oplysninger, som du plejer, f.eks. din mailadresse og adgangskode.
  • Du bruger stadig din konto til at logge sikkert ind på de samme Google-tjenester som før.

Derfor er siden ændret

Den nye loginside har et bedre layout til alle skærmtyper, herunder store og brede skærme. Loginsiden tilpasser sig skærmens størrelse.

Ændringen er foretaget på følgende enheder

Den nye loginside vises på:

• Computere
  • Telefoner
  • Tablets

Du kan se den, når du logger ind i en Google-app eller Google-tjeneste i en browser, f.eks. Chrome.

Hvis du bruger en ældre version af en browser, kan du muligvis stadig se den gamle loginside.

Sådan hjælper du med at beskytte din konto

Hvis du vil gøre en ekstra indsats for at øge sikkerheden på din konto, kan du:

• Udføre et sikkerhedstjek for at gennemgå sikkerhedsindstillinger og aktivitet.
  • Gå til Sikkerhedscenter for at få mere at vide om sikkerhed på nettet og værktøjer til privatlivsbeskyttelse.

Hvis du logger ind på en enhed, der ikke er din, kan du få oplysninger om, hvordan du bruger privat browsing som hjælp til at beskytte din konto.

Løs problemer

Fjern din konto fra loginsiden
  1. Log ud via en browser, f.eks. Chrome, på din computer.
  2. Vælg Fjern en konto under listen over konti.
  3. Vælg Fjern Fjern ud for en konto.
  4. Valgfrit: Gentag disse trin i andre browsere, hvor du er logget ind, f.eks. Firefox eller Safari.
Skift sprog på loginsiden
  1. Vælg det aktuelle sprog nederst på siden.
  2. Vælg et sprog.

Du kan ændre dit foretrukne sprog i alle Google-tjenester ved at gå til sektionen Sprog på din Google-konto.

Brugernavn eller adgangskode vises ikke længere automatisk

Hvis du har konfigureret en adgangskodeadministrator til at gemme dit brugernavn eller din adgangskode, kan du muligvis få hjælp på dennes website. En adgangskodeadministrator kan være en del af en browser (f.eks. Firefox) eller et selvstændigt stykke software.

Få hjælp, hvis du ikke kan logge ind på din konto.

Hvis du har spørgsmål

Hvis du vil vide mere om den nye loginside, kan du gå til hjælpeforummet.

true
Velkommen til din Google-konto!

Vi kan se, at du har en ny Google-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du får en bedre oplevelse med din Google-kontotjekliste.