Meer informatie over de nieuwe Google-inlogpagina

De pagina waarop je inlogt op je Google-account, ziet er iets anders uit maar werkt nog steeds op dezelfde manier.

Images of old and new sign-in pages

Wat hetzelfde is gebleven

• Het inlogproces is niet gewijzigd. Je geeft dezelfde gegevens op als normaal, zoals je e-mailadres en wachtwoord.
  • Je gebruikt je account om veilig in te loggen bij dezelfde Googleservices als voorheen.

Waarom de pagina is veranderd

De nieuwe inlogpagina heeft een betere indeling voor alle schermtypen, waaronder grote en brede schermen. De inlogpagina wordt aangepast aan de grootte van je scherm.

Waar de wijziging is doorgevoerd

De nieuwe inlogpagina wordt getoond op:

• Computers
  • Telefoons
  • Tablets

Je vindt de pagina als je inlogt bij een Google-app of een Google-service in een browser, zoals Chrome.

Als je een oudere versie van een browser gebruikt, krijg je misschien nog steeds de oude inlogpagina.

Je account beveiligen

Zo voer je extra stappen uit om de beveiliging van je account te versterken:

• Voer een beveiligingscheck uit om de beveiligingsinstellingen en activiteit te checken.
  • Ga naar het Veiligheidscentrum voor meer informatie over tools voor online beveiliging en privacy.

Als je inlogt via een apparaat dat niet van jou is, vind je hier meer informatie over hoe je privé kunt browsen om je account te beschermen.

Problemen oplossen

Uw account verwijderen van de inlogpagina
  1. Log op uw computer uit van een browser, zoals Chrome.
  2. Selecteer Een account verwijderen onder de lijst met accounts.
  3. Selecteer Verwijderen Verwijderen naast een account.
  4. Optioneel: Als u bent ingelogd bij andere browsers, zoals Firefox of Safari, herhaalt u deze stappen voor elke browser.
De taal van de inlogpagina wijzigen
  1. Selecteer onderaan de huidige taal.
  2. Kies een taal.

Als je je voorkeurstaal wilt wijzigen, ga je naar het gedeelte Taal van je Google-account.

Gebruikersnaam of wachtwoord wordt niet meer automatisch weergegeven

Als je een wachtwoordmanager hebt ingesteld om je gebruikersnaam of wachtwoord op te slaan, ga je naar de bijbehorende website voor hulp. Wachtwoordmanagers kunnen onderdeel van browsers (zoals Firefox) zijn of afzonderlijke software.

Als je niet kunt inloggen op je account, kun je hulp krijgen.

Als je vragen hebt

Ga naar het Helpforum voor meer informatie over de nieuwe inlogpagina.

true
Welkom bij je Google-account

We hebben vastgesteld dat je een nieuw Google-account hebt. Ontdek hoe je je gebruikerservaring kunt verbeteren met de checklist voor je Google-account.