Bränditilin ylläpitäjän vaihtaminen

Jos olet bränditilin omistaja, voit

• kutsua muita auttamaan tilin ja sen käyttämien Google-palveluiden hallinnoinnissa
  • valita, miten laajat oikeudet kukin henkilö saa tilille
  • vaihtaa tilin ensisijaisen omistajan.

Lue lisää bränditileistä.

Henkilöiden näkeminen ja lisääminen

Bränditilin ylläpitäjien näkeminen ja lisääminen:

1. Siirry Google-tilisi Bränditilit-osioon.
  2. Valitse ylläpidettävä tili.
  3. Valitse Hallitse oikeuksia. Näet luettelon henkilöistä, jotka voivat hallinnoida tiliä.
  4. Voit kutsua uusia henkilöitä valitsemalla Kutsu uusia käyttäjiä Ask people to manage.
  5. Anna heidän sähköpostiosoitteensa.
  6. Valitse heille roolit nimien alta:
    • Omistajat voivat tehdä eniten toimia ja he päättävät, kuka hallinnoi tiliä. Tilillä on oltava yksi ensisijainen omistaja.
    • Ylläpitäjät voivat käyttää bränditilejä tukevia Google-palveluita, esim. jakaa kuvia Google Kuvissa tai julkaista videoita YouTubessa.
    • Viestintäpäälliköt voivat tehdä samoja asioita kuin ylläpitäjät, mutta he eivät voi käyttää YouTubea.
  7. Valitse Kutsu ja sitten Valmis.

Kutsumillesi henkilöille lähetetään sähköpostiviesti, jonka kautta he voivat hyväksyä kutsun.

Roolien muuttaminen ja henkilöiden poistaminen

1. Siirry Google-tilisi Bränditilit-osioon.
  2. Valitse ylläpidettävä tili.
  3. Valitse Hallitse oikeuksia. Näet luettelon henkilöistä, jotka voivat hallinnoida tiliä.
  4. Tämän jälkeen voit
    • Jonkun roolin muuttaminen: Valitse henkilön nimen vieressä näkyvä nykyinen rooli ja valitse sitten uusi rooli.
    • Jonkun poistaminen: Valitse henkilön nimen vierestä Poista Poista. Vahvista valinta tarvittaessa.
  5. Valitse Valmis.

Voit poistaa itsesi omistajana tai ylläpitäjänä. Jos olet ensisijainen omistaja ja haluat poistua tililtä, sinun on ensin vaihdettava jonkun muun rooliksi ensisijainen omistaja.

Bränditilin ensisijaisen omistajan muuttaminen

Tärkeää: Bränditilin ensisijaisen omistajuuden siirtäminen toiselle henkilölle vie yhden päivän.

1. Avaa Google-tilin Bränditilit-osio tietokoneella.
  2. Valitse ylläpidettävä tili.
  3. Valitse Määritä oikeuksia.
  4. Etsi luettelosta henkilö, jolle haluat siirtää ensisijaisen omistajuuden.
  5. Valitse henkilön nimen vierestä Alanuolija sitten Ensisijainen omistaja ja sitten Siirrä.

Voit lopettaa siirron ennen kuin se valmistuu. Jos myöhemmin päätät, ettet halua kyseisen henkilön enää olevan ensisijainen omistaja, muuta hänen rooliaan tai poista hänet tililtä.