Bränditilin ylläpitäjän vaihtaminen

Jos olet bränditilin omistaja, voit

• kutsua muita auttamaan tilin ja sen käyttämien Google-palveluiden hallinnoinnissa
  • valita, miten laajat oikeudet kukin henkilö saa tilille
  • vaihtaa tilin ensisijaisen omistajan.

Lue lisää bränditileistä

Henkilöiden näkeminen ja lisääminen

Näin näet bränditilisi nykyiset ylläpitäjät ja voit kutsua uusia:

1. Avaa Gmail-sovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain ja sitten Google-tili. Jos et käytä Gmailia, siirry sivulle myaccount.google.com.
  1. Valitse yläreunasta Data ja tietosuoja.
  2. Vieritä kohtaan "Data käyttämistäsi sovelluksista ja palveluista".
  3. Valitse Sovellukset ja palvelut ‑kohdasta Googlen palveluista tallennettu sisältö ja sitten Bränditilit.
  4. Valitse Bränditilisi-kohdasta ylläpidettävä tili.
  5. Valitse Määritä oikeuksia. Näet henkilöt, jotka voivat ylläpitää tiliä.
  6. Voit kutsua uusia henkilöitä valitsemalla Kutsu uusia käyttäjiä Ask people to manage.
  7. Lisää heidän sähköpostiosoitteensa.
  8. Valitse heille roolit nimien alta:
    • Omistajat voivat tehdä useimpia asioita tilillä, esimerkiksi päättää sen ylläpitäjistä. Tilillä on oltava yksi ensisijainen omistaja.
    • Ylläpitäjät voivat käyttää bränditilejä tukevia Google-palveluita, esim. jakaa kuvia Google Kuvissa tai julkaista videoita YouTubessa.
    • Viestintäpäälliköt voivat tehdä samoja asioita kuin ylläpitäjät, mutta he eivät voi käyttää YouTubea.
  9. Valitse Kutsu ja sitten Valmis.

Kutsumillesi henkilöille lähetetään sähköpostiviesti, jonka kautta he voivat hyväksyä kutsun.

Roolien muuttaminen ja henkilöiden poistaminen

Tärkeää: Sinun on oltava tilin omistaja 7 päivän ajan ennen kuin voit poistaa ylläpitäjiä tai omistajia. Jos sinusta tuli omistaja alle seitsemän päivää sitten, näkyviin tulee virheilmoitus.

1. Avaa Gmail-sovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain ja sitten Google-tili. Jos et käytä Gmailia, siirry sivulle myaccount.google.com.
  1. Valitse yläreunasta Data ja tietosuoja.
  2. Vieritä kohtaan "Data käyttämistäsi sovelluksista ja palveluista".
  3. Valitse Sovellukset ja palvelut ‑kohdasta Googlen palveluista tallennettu sisältö ja sitten Bränditilit.
  4. Valitse Bränditilisi-kohdasta ylläpidettävä tili.
  5. Valitse Määritä oikeuksia. Näet henkilöt, jotka voivat ylläpitää tiliä.
  6. Tässä kohdassa voit
    • muuttaa rooleja: Valitse henkilön nimen vierestä nykyinen rooli ja sen jälkeen uusi rooli.
    • poistaa käyttäjiä: Valitse henkilön nimen vierestä Poista Poista. Vahvista valinta tarvittaessa.
  7. Valitse Valmis.

Voit poistaa itsesi omistajana tai ylläpitäjänä. Jos olet ensisijainen omistaja ja haluat poistua tililtä, sinun on ensin vaihdettava jonkun muun rooliksi ensisijainen omistaja.

Bränditilin ensisijaisen omistajan muuttaminen

Bränditilin ylläpitäjästä tai omistajasta voi tehdä ensisijaisen omistajan, jos

• muutoksen tekijä on ollut omistaja vähintään 7 päivää
  • uusi ensisijainen omistaja on ollut ylläpitäjä tai omistaja vähintään 7 päivää.

Jos molemmat ehdot eivät toteudu, näet virheilmoituksen.

1. Avaa Gmail-sovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain ja sitten Google-tili. Jos et käytä Gmailia, siirry sivulle myaccount.google.com.
  1. Valitse yläreunasta Data ja tietosuoja.
  2. Vieritä kohtaan "Data käyttämistäsi sovelluksista ja palveluista".
  3. Valitse Sovellukset ja palvelut ‑kohdasta Googlen palveluista tallennettu sisältö ja sitten Bränditilit.
  4. Valitse Bränditilisi-kohdasta ylläpidettävä tili.
  5. Valitse Määritä oikeuksia. Näet henkilöt, jotka voivat ylläpitää tiliä.
  6. Etsi luettelosta henkilö, jolle haluat siirtää ensisijaisen omistajuuden.
    • Vinkki: Jos et löydä etsimääsi henkilöä, sinun on lisättävä hänet omistajaksi. Kun henkilö on hyväksynyt kutsusi, aloita uudelleen vaiheesta 1.
  7. Valitse henkilön nimen vierestä alanuoli Alanuoli ja sitten Ensisijainen omistaja ja sitten Siirrä.
true
Tervetuloa Google-tilille!

Näyttää siltä, että sinulla on uusi Google-tili! Lue, miten voit parantaa käyttökokemustasi Google-tilin tarkistuslistan avulla.