Lav om på, hvem der administrer din brandkonto

Hvis du er ejer af en brandkonto, kan du:

• Tilføje personer, der kan hjælpe med at administrere den og de Google-tjenester, den anvender
  • Vælge, hvor meget kontrol hver person har over kontoen
  • Redigere, hvem der er den primære ejer af kontoen

Få flere oplysninger om brandkonti.

Se eller tilføj personer

Sådan kan du se, hvem der administrerer din brandkonto, eller invitere nye personer:

1. På din Android-telefon eller -tablet skal du åbne appen Indstillinger Appen Indstillinger og derefter Google og derefter Google-konto.
  2. Tryk på Data og tilpasning øverst.
  3. Tryk på Gå til Google Betjeningspanel under "Ting, du opretter og gør".
  4. Tryk på Brandkonti og derefter Gå til brandkonti
  5. Tryk på en konto for at se oplysninger og valgmuligheder.
  6. Vælg Administrer tilladelser. Du får nu vist en liste over personer, der kan administrere kontoen.
  7. Vælg Inviter nye brugere Ask people to manage for at invitere nye personer.
  8. Angiv deres mailadresser.
  9. Vælg deres rolle under deres navn:
    • Ejere kan foretage flest handlinger, og de kontrollerer, hvem der administrerer kontoen. En konto skal have én primær ejer.
    • Administratorer kan bruge Google-tjenester, der understøtter brandkonti. De kan f.eks. dele billeder i Google Fotos eller tilføje videoer på YouTube.
    • Kommunikationschefer kan gøre det samme som administratorer, men de kan ikke bruge YouTube.
  10. Vælg Inviter og derefter Udfør.

De personer, du inviterer, modtager en mail, hvor de kan acceptere invitationen.

Skift roller, eller fjern personer

1. På din Android-telefon eller -tablet skal du åbne appen Indstillinger Appen Indstillinger og derefter Google og derefter Google-konto.
  2. Tryk på Data og tilpasning øverst.
  3. Tryk på Gå til Google Betjeningspanel under "Ting, du opretter og gør".
  4. Tryk på Brandkonti og derefter Gå til brandkonti.
  5. Tryk på en konto for at se oplysninger og valgmuligheder.
  6. Tryk på Administrer tilladelser. Du får nu vist en liste over personer, der kan administrere kontoen.
  7. Herfra kan du:
    • Ændre en brugers rolle: Vælg den nuværende rolle ud for personens navn, og vælg derefter en ny rolle.
    • Fjerne en bruger: Vælg Fjern Fjern ud for personens navn. Bekræft dit valg, hvis du bliver bedt om det.
  8. Vælg Udfør.

Du kan fjerne dig selv som ejer eller administrator. Hvis du er den primære ejer og gerne vil forlade kontoen, skal du først ændre en anden persons rolle til "Primær ejer".

Skift den primære ejer af din brandkonto

Vigtigt! Det tager en dag at overdrage det primære ejerskab af en brandkonto til en anden person.

1. På din Android-telefon eller -tablet skal du åbne appen Indstillinger Appen Indstillinger og derefter Google og derefter Google-konto.
  2. Tryk på Data og tilpasning øverst.
  3. Tryk på Gå til Google Betjeningspanel under "Ting, du opretter og gør".
  4. Tryk på Brandkonti og derefter Gå til brandkonti.
  5. Vælg den konto, du vil administrere.
  6. Tryk på Administrer tilladelser.
  7. Find den person på listen, som du vil overdrage det primære ejerskab til.
    • Bemærk! Hvis du ikke kan finde personen, skal du tilføje vedkommende som ejer. Når vedkommende har accepteret din invitation, kan du prøve igen fra trin 1.
  8. Ud for personens navn skal du trykke på pilen Pil ned og derefter Primær ejer og derefter Overfør.

Du kan stoppe overdragelsen, indtil den er gennemført. Hvis du senere beslutter, at denne person ikke længere skal være den primære ejer, kan du ændre vedkommendes rolle eller fjerne vedkommende fra kontoen.