Canviar la persona que gestiona el vostre compte de marca

Si sou el propietari d'un compte de marca, podeu fer el següent:

• Afegir-hi persones perquè us ajudin a gestionar el compte i els serveis de Google que utilitza.
  • Triar el grau de control que cada persona té del compte.
  • Canviar el propietari principal del compte.

Obteniu més informació sobre els comptes de marca.

Veure o afegir persones

Per veure les persones que gestionen el vostre compte de marca o per convidar-n'hi d'altres, seguiu aquests passos:

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Gmail Gmail. Toqueu Menú Menú i després Configuració i després el vostre compte i després Gestiona el teu compte de Google. Si no utilitzeu Gmail, aneu a myaccount.google.com.
  2. A la part superior, toqueu Dades i personalització.
  3. A "Coses que crees i fas", toqueu Ves al Tauler de control de Google.
  4. Toqueu Comptes de marca i després Ves a Comptes de marca.
  5. Trieu el compte que vulgueu gestionar.
  6. Seleccioneu Gestiona els permisos. Veureu una llista de les persones que poden gestionar el compte.
  7. Per convidar altres persones, trieu Convida nous usuaris Convida usuaris nous.
  8. Introduïu les seves adreces electròniques.
  9. A sota dels noms, trieu la funció que tindran:
    • Els propietaris poden dur a terme la major part de les accions i gestionar el compte. Tots els comptes han de tenir un propietari principal.
    • Els gestors poden utilitzar els serveis de Google que admeten els comptes de marca, com ara compartir fotos a Google Fotos o publicar vídeos a YouTube.
    • Els gestors de comunicacions poden fer les mateixes coses que els gestors, amb la diferència que no poden utilitzar YouTube.
  10. Seleccioneu Convida i després Fet.

Les persones que convideu rebran un correu electrònic amb l'opció d'acceptar la invitació.

Canviar funcions o suprimir persones

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Gmail Gmail. Toqueu Menú Menú i després Configuració i després el vostre compte i després Gestiona el teu compte de Google. Si no utilitzeu Gmail, aneu a myaccount.google.com.
  2. A la part superior, toqueu Dades i personalització.
  3. A "Coses que crees i fas", toqueu Ves al Tauler de control de Google.
  4. Toqueu Comptes de marca i després Ves a Comptes de marca.
  5. Trieu el compte que vulgueu gestionar.
  6. Seleccioneu Gestiona els permisos. Veureu una llista de les persones que poden gestionar el compte.
  7. Aquí podeu fer el següent:
    • Canviar la funció d'una persona: al costat del nom de la persona, seleccioneu la seva funció actual i, a continuació, trieu una funció nova.
    • Suprimir una persona: al costat del nom de la persona, seleccioneu Suprimeix Suprimeix. Si se us demana, confirmeu la selecció.
  8. Seleccioneu Fet.

Podeu suprimir-vos com a propietari o gestor. Si sou el propietari principal i voleu deixar el compte, primer heu de canviar la funció d'una altra persona i assignar-li la de propietari principal.

Canviar el propietari principal del compte de marca

Important: es tarda un dia a transferir la propietat principal d’un compte de marca a una altra persona.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Gmail Gmail. Toqueu Menú Menú i després Configuració i després el vostre compte i després Gestiona el teu compte de Google. Si no utilitzeu Gmail, aneu a myaccount.google.com.
  2. A la part superior, toqueu Dades i personalització.
  3. A "Coses que crees i fas", toqueu Ves al Tauler de control de Google.
  4. Toqueu Comptes de marca i després Ves a Comptes de marca.
  5. Trieu el compte que vulgueu gestionar.
  6. Toqueu Gestiona els permisos.
  7. A la llista, cerqueu la persona a qui vulgueu transferir la propietat principal.
    • Nota: si no trobeu la persona, haureu d'afegir-la com a propietari. Quan hagi acceptat la invitació, repetiu el procés des del pas 1.
  8. Al costat del nom, toqueu la fletxa avall Fletxa avall i després Propietari principal i després Transfereix.

Podeu aturar la transferència fins que es completi. Si decidiu més tard que ja no voleu que aquesta persona sigui el propietari principal, canvieu la seva funció o suprimiu-la del compte.