Lav om på, hvem der administrer din brandkonto

Hvis du er ejer af en brandkonto, kan du:

• Tilføje personer, der kan hjælpe med at administrere den og de Google-tjenester, den anvender
  • Vælge, hvor meget kontrol hver person har over kontoen
  • Redigere, hvem der er den primære ejer af kontoen

Få flere oplysninger om brandkonti.

Se eller tilføj personer

Sådan finder du ud af, hvem der administrerer din brandkonto, eller hvordan du inviterer nye personer:

1. Åbn appen Indstillinger på din enhed, og tryk på Google og derefter Administrer din Google-konto.
  2. Tryk på Data og privatliv øverst på skærmen.
  3. Rul til "Data fra de apps og tjenester, du bruger".
  4. Under "Apps og tjenester" skal du trykke på Indhold, der er gemt i Google-tjenester og derefter Brandkonti.
  5. Under "Dine brandkonti" skal du vælge den konto, du vil administrere.
  6. Tryk på Administrer tilladelser. Du får nu vist en liste over de personer, der kan administrere kontoen.
  7. Vælg Inviter nye brugere Ask people to manage for at invitere nye brugere.
  8. Angiv vedkommendes mailadresse.
  9. Vælg brugerens rolle under vedkommendes navn:
    • Ejere kan foretage de fleste handlinger og bestemmer, hvem der administrerer kontoen. En konto skal have én primær ejer.
    • Administratorer kan bruge Google-tjenester, der understøtter brandkonti. De kan f.eks. dele billeder i Google Fotos eller tilføje videoer på YouTube.
    • Kommunikationschefer kan udføre de samme handlinger som administratorer, men de kan ikke bruge YouTube.
  10. Tryk på Inviter og derefter Udfør.

De personer, du inviterer, modtager en mail, hvor de kan acceptere invitationen.

Skift roller, eller fjern personer

Vigtigt! Du skal have været ejer af kontoen i minimum 7 dage, før du kan fjerne administratorer eller ejere. Hvis du har været ejer i mindre end 7 dage, får du en fejlmeddelelse.

1. Åbn appen Indstillinger på din enhed, og tryk på Google og derefter Administrer din Google-konto.
  2. Tryk på Data og privatliv øverst på skærmen.
  3. Rul til "Data fra de apps og tjenester, du bruger".
  4. Under "Apps og tjenester" skal du trykke på Indhold, der er gemt i Google-tjenester og derefter Brandkonti.
  5. Under "Dine brandkonti" skal du vælge den konto, du vil administrere.
  6. Tryk på Administrer tilladelser. Du får nu vist en liste over de personer, der kan administrere kontoen.
  7. Herfra kan du:
    • Ændre en brugers rolle: Vælg den nuværende rolle ud for personens navn, og vælg derefter en ny rolle.
    • Fjerne en bruger: Vælg Fjern Fjern ud for brugerens navn. Bekræft dit valg, hvis du bliver bedt om det.
  8. Tryk på Udfør.

Du kan fjerne dig selv som ejer eller administrator. Hvis du er den primære ejer og gerne vil forlade kontoen, skal du først ændre en anden persons rolle til "Primær ejer".

Skift den primære ejer af din brandkonto

En administrator eller ejer af brandkontoen kan gøres til den primære ejer, så længe:

• Den bruger, der foretager ændringen, har været ejer i minimum 7 dage.
  • Den bruger, der bliver den nye primære ejer, har været administrator eller ejer i minimum syv dage

Hvis en af disse betingelser ikke er opfyldt, får du en fejlmeddelelse.

1. Åbn appen Indstillinger på din enhed, og tryk på Google og derefter Administrer din Google-konto.
  2. Tryk på Data og privatliv øverst på skærmen.
  3. Rul til "Data fra de apps og tjenester, du bruger".
  4. Under "Apps og tjenester" skal du trykke på Indhold, der er gemt i Google-tjenester og derefter Brandkonti.
  5. Under "Dine brandkonti" skal du vælge den konto, du vil administrere.
  6. Tryk på Administrer tilladelser. Du får nu vist en liste over de personer, der kan administrere kontoen.
  7. Find den person på listen, som du vil overdrage det primære ejerskab til.
    • Tip! Hvis du ikke kan finde personen, skal du tilføje vedkommende som ejer. Når vedkommende har accepteret din invitation, kan du prøve igen fra trin 1.
  8. Ud for personens navn skal du trykke på den nedadvendte pil Pil ned og derefter Primær ejer og derefter Overfør.
true
Velkommen til din Google-konto!

Vi kan se, at du har en ny Google-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du får en bedre oplevelse med din Google-kontotjekliste.