Lägga till Gmail

Om du lägger till Gmail i ditt Google-konto ändras kontots primära användarnamn permanent till ditt användarnamn@gmail.com.

När du har lagt till Gmail blir den e-postadress som ursprungligen var kopplad till kontot din alternativa e-postadress. Om du hade verifierat din ursprungliga e-postadress innan du lade till Gmail kan du logga in med den e-postadressen.

Lägga till Gmail i ett befintligt Google-konto

1. Besök to mail.google.com.
  2. Klicka på Registrera dig för Gmail.
  3. Klicka på Om du redan har ett Google-konto kan du logga in här högst upp på sidan. Du hänvisas till en inloggningssida.
  4. Ange ditt befintliga användarnamn och lösenord för Google-kontot och logga in. På nästa sida visas ett förkortat registreringsformulär för Gmail där du kan välja Gmail-användarnamn.