Under ett vanligt underhållsarbete loggades ett antal användare ut från sina Google-konton. Om du var en av dem loggar du in igen med ditt användarnamn och lösenord på https://accounts.google.com. Om du inte kommer ihåg lösenordet eller inte kan logga in av något annat skäl kan du återställa kontots lösenord här. Av säkerhetsskäl kan våra supporttekniker inte hjälpa dig med lösenordsfrågor.

Lägga till Gmail

Om du lägger till Gmail i ditt Google-konto ändras kontots primära användarnamn permanent till dittanvändarnamn@gmail.com.

När du har lagt till Gmail blir den e-postadress som ursprungligen var kopplad till kontot din alternativa e-postadress. Om du hade verifierat den ursprungliga e-postadressen innan du lade till Gmail kan du logga in med den e-postadressen.

Lägga till Gmail i ett befintligt Google-konto

1. Öppna mail.google.com.
  2. Klicka på Skapa konto.
  3. Fyll i formuläret och följ inloggningsanvisningarna.