Legg til Gmail

Hvis du legger til Gmail i Google-kontoen din, blir kontoens primære brukernavn permanent endret til brukernavnetditt@gmail.com.

Når du har lagt til Gmail, blir den opprinnelige e-postadressen som er tilknyttet kontoen din, gjort om til en alternativ e-postadresse. Hvis du bekreftet kontoen med den opprinnelige e-postadressen før du la til Gmail, kan du fortsatt logge på med den opprinnelige e-postadressen.

Slik legger du til Gmail i en eksisterende Google-konto

1. Gå til mail.google.com.
  2. Fyll ut skjemaet og klikk på Send inn.
  3. Følg veiledningen for å bekrefte kontoen din.

Tips: Hvis du bruker Logg på med Google eller Chrome Eksternt skrivebord, kan du støte på problemer hvis du endrer den primære e-postadressen din.