Gmail toevoegen

Als u Gmail toevoegt aan uw Google-account, wordt de primaire gebruikersnaam van uw account definitief gewijzigd in uwgebruikersnaam@gmail.com.

Nadat u Gmail heeft toegevoegd, wordt het oorspronkelijke e-mailadres dat aan uw account is gekoppeld, uw alternatieve e-mailadres. Als u uw oorspronkelijke e-mailadres heeft geverifieerd voordat u Gmail toevoegde, kunt u met dit e-mailadres inloggen.

Gmail toevoegen aan een bestaand Google-account

1. Ga naar mail.google.com.
  2. Vul het formulier in en klik op Verzenden.
  3. Volg de instructies om uw account te verifiëren.

Tip: Als u 'Inloggen met Google' of Chrome Remote Desktop gebruikt, kunt u problemen ondervinden als u uw primaire e-mailadres wijzigt.