Gmail toevoegen

Als u Gmail toevoegt aan uw Google-account, wordt de primaire gebruikersnaam van uw account permanent gewijzigd in uwgebruikersnaam@gmail.com.

Nadat u Gmail heeft toegevoegd, wordt het oorspronkelijke e-mailadres van uw account uw alternatieve e-mailadres. Als u uw oorspronkelijke e-mailadres heeft geverifieerd voordat u Gmail toevoegde, kunt u met dit e-mailadres inloggen.

Gmail toevoegen aan een bestaand Google-account

1. Ga naar mail.google.com.
  2. Klik op Een account maken.
  3. Klik boven aan het formulier op de link Als u al een Google-account heeft, dan kunt u hier inloggen. U wordt doorgestuurd naar een registratiepagina.
  4. Geef de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw huidige Google-account op en log in. Op de volgende pagina wordt een verkort aanmeldformulier voor Gmail weergegeven waarop u uw Gmail-gebruikersnaam kunt kiezen.