Tijdens routineonderhoud is een aantal gebruikers door het systeem uitgelogd van hun Google-account. Als u een van deze gebruikers bent, kunt u inloggen met uw gebruikelijke gebruikersnaam en wachtwoord op https://accounts.google.com. Als u uw wachtwoord niet meer weet of om een andere reden niet kunt inloggen, kunt u hier uw accountwachtwoord herstellen. Uit veiligheidsoverwegingen kunnen onze ondersteuningsmedewerkers u niet helpen bij wachtwoordproblemen.

Gmail toevoegen

Als u Gmail toevoegt aan uw Google-account, wordt de primaire gebruikersnaam van uw account permanent gewijzigd in uwgebruikersnaam@gmail.com.

Nadat u Gmail heeft toegevoegd, wordt het oorspronkelijke e-mailadres van uw account uw alternatieve e-mailadres. Als u uw oorspronkelijke e-mailadres heeft geverifieerd voordat u Gmail toevoegde, kunt u met dit e-mailadres inloggen.

Gmail toevoegen aan een bestaand Google-account

1. Ga naar mail.google.com.
  2. Klik op Account maken.
  3. Vul het formulier in en volg de stappen voor inloggen.
hc_author_ashley

Ashley is Google Accounts-expert en auteur van deze Help-pagina. Laat hieronder feedback achter over hoe ze de pagina kan verbeteren.