Gmailin lisääminen

Jos lisäät Gmailin Google-tiliisi, tilisi ensisijaiseksi käyttäjänimeksi vaihdetaan käyttäjänimesi@gmail.com.

Gmailin lisäämisen jälkeen tilin alkuperäisestä sähköpostiosoitteesta tulee vaihtoehtoinen sähköpostiosoitteesi. Jos olet vahvistanut alkuperäisen sähköpostiosoitteesi ennen Gmailin lisäämistä, voit kirjautua sisään myös tällä sähköpostiosoitteella.

Gmailin lisääminen olemassa olevaan Google-tiliin

1. Siirry osoitteeseen mail.google.com.
  2. Valitse Luo tili.
  3. Napsauta sivun yläreunassa näkyvää Jos sinulla on jo Google-tili, voit kirjautua tästä -linkkiä. Sinut ohjataan kirjautumissivulle.
  4. Anna olemassa olevan Google-tilisi käyttäjänimi ja salasana ja kirjaudu sisään. Seuraavalla sivulla näet lyhennetyn Gmail-palveluun liittymislomakkeen, jolla voit valita Gmail-käyttäjänimen.