Useat Google-käyttäjätilit kirjattiin ulos rutiinihuollon yhteydessä. Jos tilisi on kirjattu ulos, kirjaudu uudelleen sisään osoitteessa https://accounts.google.com. Jos et muista salasanaasi tai et pysty kirjautumaan muusta syystä, palauta salasanasi täällä. Tukiedustajamme eivät voi auttaa salasanaongelmissa turvallisuussyistä.

Gmailin lisääminen

Jos lisäät Gmailin Google-tilillesi, tilisi ensisijaiseksi käyttäjänimeksi vaihdetaan käyttäjänimesi@gmail.com.

Gmailin lisäämisen jälkeen tilin alkuperäisestä sähköpostiosoitteesta tulee vaihtoehtoinen sähköpostiosoitteesi. Jos olet vahvistanut alkuperäisen sähköpostiosoitteesi ennen Gmailin lisäämistä, voit kirjautua sisään myös tällä sähköpostiosoitteella.

Gmailin lisääminen olemassa olevalle Google-tilille

1. Siirry osoitteeseen mail.google.com.
  2. Valitse Luo tili.
  3. Täytä lomake ja noudata sisäänkirjautumisen ohjeita.