Gmailin lisääminen

Jos lisäät Gmailin Google-tilillesi, tilisi ensisijaiseksi käyttäjänimeksi vaihdetaan pysyvästi käyttäjänimesi@gmail.com.

Gmailin lisäämisen jälkeen tilin alkuperäisestä sähköpostiosoitteesta tulee vaihtoehtoinen sähköpostiosoitteesi. Jos olet vahvistanut alkuperäisen sähköpostiosoitteesi ennen Gmailin lisäämistä, voit kirjautua sisään myös tällä sähköpostiosoitteella.

Gmailin lisääminen olemassa olevalle Google-tilille

1. Siirry osoitteeseen mail.google.com.
  2. Täytä lomake ja valitse Lähetä.
  3. Vahvista tilisi seuraamalla ohjeita.

Vinkki: Jos käytät Kirjaudu Google-tilillä ‑ominaisuutta tai Chrome-etäkäyttöä, saatat havaita ongelmia, kun vaihdat ensisijaisen sähköpostiosoitteen.