Tilføjelse af Gmail

Hvis du føjer Gmail til din Google-konto, ændres din kontos primære brugernavn permanent til ditbrugernavn@gmail.com.

Når du har tilføjet Gmail, bliver den oprindelige mailadresse, der var tilknyttet din konto, til din alternative mailadresse. Hvis du bekræftede din oprindelige mailadresse, før du tilføjede Gmail, kan du logge ind med denne mailadresse.

Tilføjelse af Gmail på en eksisterende Google-konto

1. Gå til mail.google.com.
  2. Udfyld formularen, og klik på Send.
  3. Følg vejledningen for at bekræfte din konto.

Tip! Hvis du bruger Log ind med Google eller Chrome Fjernskrivebord, kan du opleve problemer, hvis du ændrer din primære mailadresse.